Баумит България отпразнува 20-я си рождения ден с бляскаво шоу

Над 750 гости празнуваха заедно с екипа на Баумит

3-Baumit-20-godini

Баумит България посрещна своя 20 годишен юбилей  в зала 3 на НДК в присъствието на над 750 гости – архитекти, строители и инвеститори. Австрийската дъщерна компания е безспорен лидер в областта на топлоизолационните системи в България с над 14 млн. кв.м  изпълнени български фасади на еднофамилни и многофамилни сгради, нежилищни сгради и сгради – паметници на културата.

5-Baumit-20-godini

Баумит подари на своите български партньори в бизнеса шоу на световно ниво, наречено „Баумит – животът е цветен“.

Спектакълът с невероятните си технически ефекти бе зареден с оптимизъм и цветове, така характерни за цветовата концепция на Баумит Life – най-богатата колекция от тоналности за фасада в цяла Европа. Успешното възходящо развитие на Баумит България бе представено пред гостите като цветна хроника, изпълнена със събития, цветни емоции, принадлежност към марката и стремеж винаги да си на върха.

4-Baumit-20-godini

В шоуто успешно бяха вплетени и прекрасните  изпълнения на най-красивите български песни от Криста, Галя и Елена Кокорски и Ева Перчемлиева в съпровод на гениалния Теодосий Спасов и невероятния балет „Арабеск“.

2-Robert Schmid

Партньорите на Баумит получиха специално поздравление и благодарност от г-н Роберт Шмид, председател на Управителния съвет на Шмид Индустри Холдинг – Австрия, собственик на Баумит България.

1-Nikolay Bachvarov

На финала, г-н Николай Бъчваров – управителят на Баумит България, заяви категорично насоката, в която ще се развива компанията:

„Баумит няма само да продава строителни материали, Баумит ще решава проблеми, ще доставя „бързина“ на строителния обект и ще облекчава труда и на проектантите, и на строителите. А за инвеститорите, които ще изберат нашите продукти, ще оставим чувството на спокойствие и сигурност. “

 

 

Споделете: