Баумит и фасадите в България празнуват през месец май!

Баумит България отбеляза своя 20-годишен юбилей!

112

Месец май е празничен  за екипа на Баумит България! На 13-ти май 2016 компанията отбеляза своята двадесетгодишнина с бляскавото шоу – „Баумит – животът е цветен“, на което присъстваха над 750 гости – архитекти, строители и инвеститори.

111

Дни преди рождения си ден Баумит България организира и фото изложба „Животът е цветен“ в София, на Моста на влюбените при НДК, където показа и едни от най-красивите цветни фасади, построени или реновирани с продукти на Баумит. Част от сградите вие познавате много добре, защото ги видяхте и оценихте в отминалите безброй сезони в конкурса „Фасада на годината“!

114

На празника на Баумит беше направен и видео преглед на историята на компанията в България, където почетно място беше отредено и на конкурса, чието начало беше дадено у нас през далечната 2002 г.

Стартира сезон "Пролет" на конкурса "Фасада на годината"!

Днес, финални дни преди края на сезон Пролет във „Фасада  на годината 2016“, ви представяме кандидат-победителите, като ви каним да разгледате всички шест фасади тук и да подкрепете любимата си до 31.05.2016, 12:00 часа!

Към момента на първо място се класира:

Обект 2, категория  Термично саниране, административна сграда „Метарем“ в гр. Павликени.

obekt-2

Засега на второ място се класира:

Обект 1, в категория Нежилищни сгради – ново строителство, Специализирана очна болница „Света Петка“, гр. Варна.

На трето място във временното класиране се намира:

Обект 5, в категория Жилищни сгради – ново строителство, жилищна сграда „Тракия плаза“ в гр. Пловдив.

obekt-5

Чрез гласуване с един клик до 31 май до 12:00 часа на обяд вие подкрепяте вашата фасада фаворит. Събралата най-много гласове, се класира на първо място, следвана от две подгласнички.

Всеки сезон ще обявява своите три победителки, които ще отидат на големия финал, журиран от вас -публиката на конкурса „Фасада на годината 2016”, през март 2017 година!

Успех на всички участници!

 

Споделете: