25 години YTONG на българския пазар

Компанията отбелязва годишнината си с кампанията „Качествата, които си струват!“

През настоящата 2019  г. ‘‘КСЕЛА България‘‘ отбелязва 25-годишен юбилей на марката YTONG на нашия строителен пазар. Познатите и широко използвани в цяла Европа продукти идват у нас в средата на 1994 г. От този момент най-старата регистрирана търговска марка в света за строителни материали е на разположение на българските проектанти и строители.

YTONG е доказал своите качества през годините и се е утвърдил като незаменима част от съвременното строителство. Мисията му е да подсигури на човека здравословна и защитена среда за обитаване, а през целия жизнен цикъл на продуктите – грижа за заобикалящата ни природа.

Неслучайно YTONG е основен материал в сградите, които се сертифицират по системите за устойчиво строителство LEED, BREEAM и DGNB.

В медийната кампания „Качествата, които си струват!“ посланикът на марката Драго Симеонов представя предимствата на продуктите от автоклавен клетъчен бетон.

Академични преподаватели, експерти от практиката и крайни потребители споделят своите впечатления и опит с блоковете за зидария YTONG.

На специално създадена интернет страница могат да бъдат открити интересни видео материали, посветени на ползите, които продуктите на ‘‘КСЕЛА България‘‘ осигуряват по време на строителството и използването на сградите, включително и в процеса на управление на отпадъците.

Експертите и крайните потребители представят познатото и непознатото лице на продуктите YTONG на www.25years.ytong.bg

……………………………..

За ‘‘КСЕЛА България‘‘

‘‘КСЕЛА България’’ е дъщерно дружество на Xella Baustoffe GmbH, водещ световен производител на строителни материали: блокове от клетъчен бетон YTONG, минерални топлоизолационни плочи Multipor, калциево-силикатни тела за зидария SILKA и много други. Приоритет на групата ‘’Xella’’ е създаването на сгради, които осигуряват високо качество на живот, енергийна ефективност и опазване на околната среда.

Xella Group е водещ международен производител и доставчик на строителни материали с оборот над 1,5 милиарда евро (2018) и над 5900 служители. Седалището на групата е в Дуисбург, Германия. Тя притежава 95 завода в 20 държави и над 30 търговски организации в различни точки на света.

Повече информация за Xella Group можете да откриете на: www.xella.com

Споделете: