6 400 лева за децата от SOS Детски селища България събра кампания на УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Технополис

Сумата бе дарена в навечерието на 1-ви юни

Благотворителна кампания на компанията за потребителско финансиране УниКредит Кънсюмър Файненсинг и веригата магазини за бяла и черна техника Технополис събра 6 400 лева в подкрепа на децата от SOS Детски селища България, съобщиха от пресцентъра на банката.

В навечерието на 1 юни събраната сума бе връчена на Мариян Дянков, директор Програма „SOS Детско селище” за локация София – Радомир – Дрен на организацията от Масимо Франчезе, изпълнителен директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг, и Златина Шиварова, мениджър реклама на „Технополис“.

Средствата бяха събрани в периода 10-30 май като всяка от компаниите – УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Технополис дари по един лев за всеки отпуснат кредит за периода в обектите на веригата.

В рамките на инициативата в магазините на Технополис двете фирми призоваваха клиентите си „Вземи стока на изплащане и дари усмивка на дете за 1 юни!“

„Изключително благодарни сме за тази подкрепа, която SOS Детско селище Дрен получава за пореден път от нашите приятели от УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Технополис, които показват изключителна съпричастност към каузата на децата, лишени от родителска грижа“, каза Мариян Дянков, директор Програма „SOS Детско селище”, локация София – Радомир – Дрен.

От своя страна мениджърите на двете компании-дарители също изразиха удовлетвореността си от успешната съвместна кампания.

„Надяваме се да успеем да направим още по-хубав празника на децата от SOS селището в Дрен, благодарение и на ангажираността на нашите клиенти“, каза Борислав Генов, търговски директор, УниКредит Кънсюмър Файненсинг.

“Технополис традиционно подкрепя децата и младежите, защото те са бъдещето на България”, сподели Златина Шиварова, мениджър реклама на „Технополис“.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг подкрепя SOS Детски селища България от 2010 г. От тогава компанията е сред големите корпоративни дарители на сдружението, а през 2012 г. става най-големият дарител с две мащабни кампании, подкрепени и от търговските й партньори и от Фондация УниКредит, Италия.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг си партнира с Технополис за втори път в подобна благотворителна инициатива. През 2011 г. по повод Великденските празници двете компании организираха и проведоха инициатива под мотото „Заедно сбъдваме детски мечти“, с която помогнаха на децата от SOS Детско селище Дрен да отидат на летен лагер.

Споделете: