Няма време – броени дни остават до финала на етап „Зима“ в конкурса „Фасада на годината 2016“

На 28-ми февруари ще бъдат ясни 3-те фасади, които отиват на големия финал

Сезон "Зима"

Малък Сечко дойде, позавъртя се със снежния си плащ тук и там, но докато се обърнем, и той вече се стяга за път…, че се носят и слухове, че Зимата също си отива!

И тъй като и месецът е твърде малък като дни, броените дни, които остават до финала на зимния етап от конкурса на Баумит са още по-малко…

И както студеното време е към своя край, така заедно с него идва и краят на  времето за гласуване!

На 28-ми февруари точно в 12:00 часа ще приключи последният етап в конкурса “Фасада на годината 2016”. В началото на месец март трите победителки от този етап ще се състезават заедно с победителките от предходните eтапи. Не оставяйте любимата си фасада дни преди финала!

Тук с един клик може да я подкрепите!

Временно класиране:  

Засега първенец с 95 гласа на публиката е  в категория Жилищни сгради – ново строителство в град София, ул. Стара планина №23.

obekt-5-sophie-apartaments

Заявител и инвеститор в конкурса е фирма BLD. Проектант на сградата се явява арх. Атанас Танков, фирма “Танков архитекти” ООД, а изпълнител на цялата тази красота е Нивел ООД. Специално за сезон зима креативно е интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликатТоп К1,5.

С 46 гласа на публиката, втора засега е Ем билдинг в град София, ул. Хенрик Ибсен №17, проектирана и заявена от арх. Тихомир Казаков, фирма “Стивън Джордж Интернешънъл” ООД.

obekt-1-em-building

Изпълнител и инвеститор е “Арт Е Строй 3” ЕООД. В тази зимна красавица е използвана Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликонТоп.

Временно на трето място, с 33 гласа се класира Жилищна сграда, блок 10 в категория  Термично саниране.

obekt_11-js-nova-zagora

Обектът се намира в град Нова Загора, ж.к. Загоре, блок 10 със заявител и изпълнител “Трейс Ямбол” АД. Проектант на тази обновена жилищна сграда са: арх. Събин Попов, фирма “Инж Проект” ООД. Инвеститор в конкурса е Община Нова Загора. В обекта е интегрирана топлоизолационна система от Баумит.

Гласувайте, уважаема публика, бъдете активни и подкрепете своята зимна фасада!

Първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за “Фасада на годината 2016”, което предстои и в което отново жури сте вие, нашата скъпа публика, приятели на Баумит.

Гласуването за 12-те номинирани фасади от етапите ще се проведе от 1-ви до 10-ти март 2017г., отново на сайта на Баумит. Не забравяйте, че някой от вас ще спечели награда в нашата томбола!

 

Споделете: