Fibank отново е за 11-ти пореден път генерален спонсор на Международния джаз-фестивал в Банско

16-тото издание на фестивала ще се състои от 8 до 13 август
 Fibank (Първа инвестиционна банка) е генерален спонсор на Международния джаз-фестивал в Банско за 11-а поредна година - снимка-архив

Fibank (Първа инвестиционна банка) е генерален спонсор на Международния джаз-фестивал в Банско за 11-а поредна година, съобщиха от пресцентъра на банката.

Тази година 16-ото издание на фестивала ще се проведе от 8-и до 13-и август, като всички присъстващи ще могат да се насладят на изпълненията на 26 състава и изпълнителя безплатно, благодарение на подкрепата на банката.

Сред звездите тази година личат имената на: Иви Мендес (известна още като „бразилската Шаде”), Урош Петрич – Пери, Васил Петров, Стефка Оникян, Мирослава Кацарова, както и много други.

По време на това издание на фестивала, благодарение на Fibank (Първа инвестиционна банка), в джаз столицата на Балканите – Банско, ще се проведат безплатно и 2 уъркшопа. Майсторските класове ще бъдат водени от Elmhurst College Jazz Band и The Blackout trio. Те ще споделят своя опит със записалите се предварително желаещи за участие.

На 10-и август Fibank организира и стилна вечеря за свои дългогодишни клиенти, партньори и приятели, която по традиция ще се състои в Кемпински Хотел Гранд Арена в град Банско. Като гости на банката те ще имат възможност да слушат на живо изпълненията на Урош Петрич и Mambo Stars&Pearlettes, Angie King&Band.

 

Споделете: