Райфайзенбанк отбелязва 1-ви юни с „Приказка за вълшебната флейта“

Банката кани всички малки и пораснали столичани на голямо музикално четене

Голямо музикално четене на 1 юни

Райфайзенбанк ще зарадва всички малки жители на София и техните родители със специален празник по повод Международния ден на детето, 1-ви юни.

Банката е спонсор на  голямо музикално четене на „Приказка за вълшебната флейта“ – събитие, организирано от фондация „Културни перспективи“. На 31 май, събота от 16:00 часа, в градинката пред Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ актьорите и певците, участвали в мултимедийния проект „Приказка за вълшебната флейта“, ще пресъздадат историята за Папагено, Тамино и Царицата на нощта.

На събитието са поканени и децата, за които се грижат приемни семейства, подкрепени от Фондация „За нашите деца“. Фондацията за поредна година е бенефициент в дарителската инициатива на Райфайзенбанк, „Избери, за да помогнеш“.
Всички деца ще могат да проследят музикалното четене от удобни възглавници и ще получат вкусни изненади.
Потопете се в света на „Приказка за вълшебната флейта“, посветена на операта на Моцарт „Вълшебната флейта“, която и до днес е най-посещаваното оперно представление в света.

Заповядайте вие, заедно с вашите деца на безплатния мултимедиен спектакъл на 31 май, събота от 16:00 часа до 18:00 часа, пред Националната библиотека! 

Споделете: