Коя компания ще спечели приза ”Най-добра българска фирма на годината“?

В конкурса, организиран от Fibank, се включиха 220 български фирми

logoЗа трета поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) организира конкурса „Най-добра българска фирма“. Това, което прави този форум различен от всички останали класации, е желанието на организаторите не само да се  излъчи победител, но и да се  фокусира общественото внимание върху добрите примери в бизнеса, за да станат модел за подражание

Към настоящия момент етапът за регистрация на участниците в конкурса ”Най-добра българска фирма на годината“ приключи. Третото издание на инициативата бележи сериозен интерес сред представителите на българския бизнес и броят на регистриралите се фирми през тази година се е увеличил двойно в сравнение с миналoгодишната активност в конкурса.

Организаторите на „Най-добра българска фирма на годината“ отново ще разчитат на експертно жури при избора на победителите в отделните категории. Документите на компаниите, които участват, ще бъдат оценявани от жури в състав:

Светла Костадинова – Изпълнителен директор на Института за пазарна икономика;

Лъчезар Богданов – икономически анализатор и Управляващ партньор в „Индъстри уоч“;

Венелина Гочева – Управител на „Медийна група България Холдинг”;

Емил Хърсев – икономически анализатор, финансист и преподавател по банково дело в УНСС;

Йордан Матеев – икономически журналист и главен редактор на списание „Forbes България”;

Кънчо Стойчев – съосновател на ББСС „Галъп интернешънъл“;

Васил Христов – член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Fibank.

До 14 ноември 2014 г. всеки желаещ може да гласува за своята любима компания в категорията „Награда на публиката“. Гласуването се извършва на сайта на конкурса: www.naidobrafirma.bg  

Официалната церемония по награждаване на победителите в конкурса ще се състои на 19 ноември 2014 г., от 19:00 часа, в Софийска градска художествена галерия.

Споделете: