Екстремно пазаруване с 5000 лв./час в София Ринг Мол

Само за 1 месец 840 000 клиенти и гости са посетили най-новия мол в столицата 

1s

Големият победител в томболата по случай откриването на София Ринг Мол спечели ваучер за 5000 лв., които да похарчи на територията на търговския център в рамките на 1 час!

Екатерина Кръстева, чието име беше изтеглено в присъствието на нотариус на 6 декември в София Ринг Мол, получи чека от Никос Ксеталис, генерален мениджър на София Ринг Мол. След връчването на ваучера късметлийката имаше точно 1 час да се впусне в най-екстремното си шопинг преживяване.

2s

Тя направи покупките си в магазините на Мебели Виденов, Техномаркет и notosgalleries и сподели: „Много се радвам на наградата. Вълнувам се не само заради покупките, които направих за сумата от 5000 лева, но и заради самото изживяване. Беше зареждащо, различно от обикновените награди и пълно с адреналин приключение. Днес имам рожден ден и до момента не бях получавала такъв подарък.“

София Ринг Мол организира томболата по случай откриването си на 6 ноември тази година. В нея имаха възможност да се включат всички посетители на търговския център от 6 до 30 ноември 2014 г., като трябваше единствено да попълнят своя билет за участие на бюро информация в София Ринг Мол. През първите четири дни след откриването на мола бяха раздадени и други 40 награди и подаръци – ваучери на различна стойност от GRAND OPTICS, Милавица, Фиорина, Група модни магазини: Next, Doppelgaenger, M&Co, French Connection, Bossini, OVS; книжарница Ориндж, както и застраховка на дома с покритие от 55 000 лева от SDI Застрахователен Брокер. Имената на всички победители бяха обявявани периодично на сайта на търговския център и на неговата фейсбук страница.

За голямата награда във финалния етап на томболата се състезаваха 10 участници, чиито имена бяха предварително изтеглени на 30 ноември.

Само месец след откриването си София Ринг Мол регистрира рекорден брой посетители. Близо 840 000 хиляди души прекрачиха прага на търговския и развлекателен център в периода от 6 ноември до 6 декември 2014 г. Най-голям брой посетители бяха регистрирани на 8 ноември когато общият брой надхвърли 90 000.

През декември месец посетителите на София Ринг Мол могат да очакват още много изненади и забавления. Програмата на събитията и активностите може да бъде проследена на Facebook страницата на мола: https://www.facebook.com/SofiaRingMall.Official

София Ринг Мол е търговски център от ново поколение, който поставя акцент не само върху шопинга, каквато е концепцията на повечето молове в България до момента, но и върху местата за забавление и за прекарване на свободното време.

Двеста магазина, над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар, кино с 10 зали с VIP салони, най-големият увеселителен център на закрито, най-голямата закрита картинг писта в страната с площ 7 500 кв.м., най-големият универсален магазин простиращ се на 6 500 кв.м., безплатен паркинг с общо 3 500 места, ВИП паркинг със 100 места – това са само част от нещата, които го превръщат в представител на най-модерните молове по света.

Споделете: