С нови категории и предизвикателства стартира конкурсът „Ideal Standard Баня на годината 2014“

„Вдъхваме живот на всяка баня“ е мотото на 11-тото издание на форума за дизайн

Вдъхваме живот на всяка баня

За 11-ти пореден път на  3 ноември стартира новото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 под мотото „Вдъхваме живот на всяка баня”.

Проекти на дизайнерите се приемат до 26 януари 2015 г. на сайта на конкурса: http://www.banianagodinata.com/.

В 11-тото издание на конкурса Ideal Standard провокира дизайнерите в четири категори: жилищна баня, хотелска баня, санитарно помещение в детска градина/училище/университет и санитарно помещение в бар/ресторант/клуб.

В настоящото издание на конкурса участниците, изпратили проектите си до 3 декември, могат да получат Ментор за своя проект.

За първи път, в рамките на конкурса, организаторите канят участниците да посетят Светът  на Идеал Стандарт за един ден, за да чуят, видят и да се докоснат до марката и продуктите.

В конкурса могат да участват 3D визуализации на бани, създадени с продуктите на Ideal Standard. Проектите трябва да са авторски.

В конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 могат да участват студенти, млади дизайнери или хора на свободна практика, без ограничение на възрастта.

Кандидатствалите проекти в конкурса  ще бъдат оценявани по няколко критерия: уникален и стилен дизайн; мисъл за водната и енергийна ефективност; функционалност, съобразена с уникалните нужди на потребителите от четирите категории и реализация на проекта.

По време на официалната церемония по награждаването ще станат ясни победителите от конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014  в четирите категории:

„Идеалната баня на моя дом”, „Идеалната училищна тоалетна”, „Идеалната хотелска баня” и „Идеалното място за освежаване в любимото ми място за забавление”.

Победителите в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 в четирите категории ще бъдат определени от жури в процеса на гласуване от 27 януари до 17 февруари 2015 г. Победителите ще получат приза „Ideal Standard Баня на годината 2014” и ще бъдат наградени с пътуване до Лондон с посещение на „The Bathroom” и творческа среща с един от водещите дизайнери на Ideal Standard и предметна награда от Ideal Standard.

Традиционно своята баня-фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса http://www.banianagodinata.com/ от 27 януари до 17 февруари 2015 г. Избраниците на публиката в четирите конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на публиката 2014” и ще бъдат наградени с посещение на събитията от международния фестивал за дизайн и визуална култура ONE DESIGN WEEK 2015 и предметна награда от Ideal Standard.

Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат предметни награди.

Цялата информация за Ideal Standard Баня на годината 2014 можете да видите на официалния уебсайт на конкурса – www.banianagodinata.com.

Споделете: