Крайният срок за участие в ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 е 18 септември!

Остават броени дни до крайния срок за участие в юбилейното издание на конкурса

На вниманието на всички архитекти и студенти: проекти, реализации и концепции за участие в юбилейното 10-то издание на престижния архитектурен конкурс ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 ще се приемат до 18 септември.

Участниците могат да изберат коя от общо 23-те категории за двете направления „Архитектура“ и „Ландшафтна архитектура, урбанизъм и елементи на градска среда“ е най-подходяща за техния проект или реализация.

Юбилейното издание на ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS отново ще отличи проекти, реализации и концепции с давност до 5 години назад като в последната категория могат да участват и студенти.

Крайният срок за регистрация в конкурса е до 18 септември, а таксата за участие за архитекти/ландшафтни архитекти и фирми е: за първи проект – 195 лева, за втори/трети проект по 80 лева (всеки следващ след третия подаден проект не се таксува).

Таксата за студенти е: първи проект – 60 лева, за втори/трети проект по 20 лева (всеки следващ след третия подаден проект не се таксува). Можете да се регистрирате тук.

Журито от доказани активно работещи професионалисти с опит отново ще е в различен състав за двете направления – „Архитектура“ и „Ландшафтна архитектура, урбанизъм и елементи на градска среда“.

Оценяването ще се проведе през октомври, а юбилейната церемония по награждаването ще се състои по време на Архитектурно-строителната седмица в началото на април 2024г. в Интер Експо Център в столицата с много повече гости и изненади.

Цялата информация за конкурса ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 можете да видите  тук.

 

 

Споделете: