Изтича срокът за ранна регистрация на проекти в ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 е до 18 юли!

На вниманието на всички архитекти: регистрирайте своето участие в 10-тото юбилейно издание на конкурса до 18 юли на по-атрактивни такси!

В юбилейното 10-то издание на прежния архитектурен конкурс ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS за пореден път ще бъдат отличени качествената архитектура, иновациите и баланса между инвестиция и идея.

Всички участници могат да подадат своите проекти като изберат между 23 категории в двете направления – „Архитектура“ и „Ландшафтна архитектура, урбанизъм и елементи за градска среда“.

Крайният срок за ранна регистрация е 18 юли. Дотогава е валидна по-ниска преференциална такса за участие.

За първи проект за архитекти, ландшафтни архитекти и фирми тя е 135 лева, а за втори/трети проект – по 80 лева (всеки подаден следващ не се таксува).

Таксата за ранна регистрация на студенти е: първи проект – 45 лева, а за втори/трети проект – по 20 лева (всеки следващ след третия подаден проект не се таксува). Подробна информация за конкурса и условията за участие може да видите на сайта на наградите тук.

Повече информация за журито, което ще оценява проектите можете да видите ТУК!

Кои са генералните партньори, златни и сребърни спонсори и всички останали партньори на престижния архитектурен форум можете да научите ТУК!

Организаторите на архитектурен конкурс ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS, чието юбилейно 10-то издание ще премине под мотото „ARCHINOVA – 10 години в подкрепа на креативността“, са специализираните медии в областта на архитектурата, строителството и интериорния дизайн: Citybuild.bg, списание ОЩЕ ЗА КЪЩАТА и THE BUILDING.

Споделете: