Нов потребителски кредит с фиксирана лихва от 6.5% от Fibank

Срокът на промоцията е до 31-ви октомври 2014 г.

Fibank предлага потребителски кредит „Отличник”С настъпването на новата учебна година неминуемо нарастват и разходите на семействата, в които растат ученици. И те не са свързани непременно само с покупката на дрехи и учебници, но и с козметични ремонти на детските стаи, съответно и на други помещения в жилището, наложени от традиционното възприемане на есента като сезон на ремонтите и подготовка на дома за зимата.

В тази връзка по повод началото на учебната година Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага изгодни условия за своя нов потребителски заем „Лесен кредит за отличници”. Лихвеният процент е фиксиран на 6.5% за първите три години от срока на кредита, като няма такса за разглеждане на документите.

„Лесен кредит за отличници” е с предварително одобрение до 2 часа и се предлага без комисионна за отпускане.

Максималният размер е до 10 000 лв. (или тяхната равностойност в евро) и срок на погасяване до 10 години.

„Лесен кредит за отличници” е за всички, изпитващи необходимост от допълнителни средства, с които да посрещнат непредвидени разходи, свързани със старта на учебната година. Кредитът е подходящ и за тези, които планират да направят освежителен ремонт на своето жилище”, сподели Милка Тодорова, директор „Банкиране на дребно” във Fibank.

 

Споделете: