Magniflex отбеляза в София 50-години от създаването си

Специален гост на събитието бе собственикът на Magniflex Италия – г-н Marco Magni

Фирма Матракс – официален представител и дистрибутор на италианската марка за сън и комфорт Magniflex, отбеляза  официално на  14-ти ноември  в клуб Mascara в София пред свои партньори, дилъри и клиенти,  50 години от създаването на италианската компания, превърнала се в символ на изключително качество, комфорт и неподражаем италиански стил.

Събитието бе организирано в партньорство със Chic&Cozy International Party Event.  Ексклузивните марки на Матракс –  Magniflex, Sealy и Dunlopillo направиха водещо спонсорство на годишния маскен бал на Chic&Cozy – Eyes Wide Shut.

Специално за събитието, в България пристигна собственикът на Magniflex Италия – г-н Marco Magni. Изключително щастлив да види на живо едни от най-лоялните партньори на Magniflex в Европа, той акцентира върху факта, че за петдесет години, от току-що стартирал семеен бизнес, днес Magniflex гордо може да се похвали с международно присъствие в над 80 страни.

България е един от най-динамичните и бързо развиващи се пазари на марката, където дори в трудна макроикономическа обстановка, Magniflex бележи непрекъснат ръст в продажбите и увеличаващ се пазарен дял.

Magniflex са безспорен лидер в продуктовите иновации. Резултатът е продукт, който предлага ненадминато качество за цената си, защото доставя на клиентите  здравословна и стопроцентова почивка и българският потребител оценява високо този факт.

Гостите на събитието имаха възможност лично да се убедят в това, както и в съвършенството на самите продукти – в будоара на клуб Mascara бяха изложени два от най-изящните модела на Magniflex – Lamborghini и Dualcomfort, отличаващи се с уникална дамаска, дизайн и стил.

Италианският тренд определено бе доминиращ по време на цялото събитие – след презентацията на г-н Magni, на гостите бе показана и част от новата рекламна кампания на Magniflex с участието на няколко родни знаменитости – Виктор Калев, Петър Стойчев, Део, Лора Караджова и Лео Бианки, представена на живо и много колоритно  от самия Лео Бианки.

За Magniflex:

Magniflex е един от водещите производители на висококачествени матраци и аксесоари за сън. В сърцето на Тоскана, в Прато, Италия, на 33 000 кв.м се намира фабриката на Магнифлекс, която произвежда всекидневно над 10 000 матрака – висококачествени продукти, предлагани в повече от 80 страни в целия свят.

Със световен патент на революционната технология за ролиране на матраци през 1986г. и до днес, Magniflex не спира да търси и прилага успешни високотехнологични решения и новаторски подход.

За Матракс ЕООД:

Матракс е водещ дистрибутор на стоки за съня в Югоизточна Европа и изключителен представител на Magniflex и Magniflex Pierre Cardin, като, освен тях, портфолиото на Матракс включва и още няколко световни бранда – Sealy, Setex и Dunlopillo, както и iSleep – серия  качествени продукти за сън на достъпна цена.

Споделете: