Нов жилищен кредит от Банка Пиреос България

Промоционална лихва от 5,55% за кредити в лева и в евро със срок до 20 години до края на 2014 г.

 

 Банка Пиреос БългарияНов продукт на пазара – промоционален жилищен кредит с лихва от 5,55% за кредити в лева и в евро със срок до 20 години и 5,75% при срок на кредита над 20 години предлага на пазара Банка Пиреос България.

Освен атрактивния лихвен процент, кредитът е без такса усвояване и такса за обслужване. Допълнително предимство е възможността клиентът да получи безлихвен потребителски кредит при рефинансиране на кредит от друга банка за покриване на разходите, свързани с процеса на рефинансиране. Като бонус към всеки жилищен кредит клиентите на Банка Пиреос България получават  кредитна карта без годишна такса с лимит 1000 лв.

Офертата предоставя възможност за финансиране до 240 000 лв. или евровата им равностойност, като минималният размер на кредита е 10 000 лв. за покупка и строителство, и 5000 лв. за ремонт и довършителни работи. Срокът на погасяване е до 30 години, а усвояването може да се извърши еднократно или на траншове. Банката предлага различни варианти за изплащане на кредита – равни месечни анюитетни вноски и намаляващи вноски, като се предоставя възможност за гратисен период  до 6 месеца.

Промоционалното предложение е валидно до 31.12.2014г. при превод на работна заплата в Банката, ползване на пакетна услуга Пиреос пакет Заплата и кредитна карта.

 

Споделете: