София Ринг Мол очаква всички столичани и гости на столицата на 6-ти ноември!

Най-новият търговски и развлекателен център в столицата отваря врати с редица изненади и атрактивна програма

Sofia Ring Mall

Десетки изненади, подаръци и забавления ще посрещнат посетителите на най-новия търговски и развлекателен център в столицата на 6-ти ноeмври след 10 часа, когато официално ще отвори врати  София Ринг Мол.

В деня на откриването се очакват хиляди гости, които ще посетят новото бижу на София, разположено точно до магазина на ИКЕА на южната дъга на околовръстното шосе.

Още с влизането си след официалното отваряне на вратите най-нетърпеливите посетители ще бъдат посрещнати от музикално изпълнение на гайдари и танцов ансамбъл „Българе“. На ниво 1, до магазин notosgalleries ще бъде поставена голяма сцена, на която през първите 4 дни след откриването ще се случват множество забавления. Първа на нея ще се качи победителката от миналия сезон на X Factor – Жана Бергендорф, а в следващия ден с таланта и заразяващата си усмивка ще ни радва първият победител от известното шоу – Рафи.

На медния глас на Любо Киров пък ще можем да се насладим в събота, 8 ноември, а с истински рок ще ни радват легендите от D2 в неделя, 9 ноември. Освен с многото песни, София Ринг Мол се е погрижил за настроението на посетителите си и с много танци и атрактивни представления на гимнастички, балет „Нова“, латино и джаз банди, както и безплатно рисуване на карикатури за всеки, който желае. Атракция обещават да са и двойниците на любими филмови герои, които ще се разхождат сред гостите, както и специално обособения атрактивен кът за снимки.

Най-малките посетители на търговския център също няма да останат пренебрегнати. Оригами, рисунки, куклено шоу и други забавления очакват малчуганите.

За да направи дните на своето откриване наистина специални, София Ринг Мол организира и лотария с множество различни интересни награди, както и голяма награда от 5 000 лева.

София Ринг Мол е търговски център от ново поколение, който ще трансформира ритейл сектора в страната. Двеста магазина, над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар, кино с 10 зали с VIP салони, най-големият увеселителен център на закрито, най-голямата закрита картинг писта в страната с площ 7 500 кв.м., най-големият универсален магазин простиращ се на 6 500 кв.м., безплатен паркинг с общо 3 500 места, ВИП паркинг със 100 места – това са само част от нещата, които го превръщат в представител на най-модерните молове по света.

До София Ринг Мол може да се стигне с автобуси 111, 123, 69 и 70, както и с метро до станция Г. М. Димитров и после автобус 123 или 69, или до станция Младост 1 и след това с автобус 111. Ще има и специално организирана автобусна линия от метростанция Г. М. Димитров до мола.

Новият търговски център поставя акцент не само върху шопинга, каквато е концепцията на повечето молове в България до момента, но и върху местата за забавление и за прекарване на свободното време. С тази идея е съобразена и уникалната архитектура на мола, и местоположението му между планината и центъра на града. Няма друг търговски център в страната, който да предлага на посетителите си толкова големи отворени пространства, широки тераси с изглед към планината, толкова много естествена светлина във вътрешността и зелени площи, простиращи се на над 28 000 кв.м.

Всички посетители ще могат да комбинират шопинга и атракционите в мола с разходка до Витоша, защото лифтът до планината се намира в близост до търговския център. Кътът за хранене в мола ще предлага разнообразие от кафенета, ресторанти за бързо хранене, както и по-луксозни такива, разположени така, че да се наслаждаваш на гледката.

С откриването на София Ринг Мол ще отвори врати и най-големият увеселителен център на закрито в страната – FUNTASY Ring Park, който ще се простира върху площ от над 6 000 кв.м. и ще предлага забавления за деца на всички възрасти. Посетителите на FUNTASY Ring Park ще могат да избират между атракциони като истинска ледена пързалка, въртележка, арена за каране на колелета, различни надуваеми атракциони и трамплини, сцена за представления и парти зони за тържества и рождени дни.

Почитателите на пазаруването и модните марки пък ще могат да открият стотици вече познати и нови брандове, сред които са имена като Julia Bergovich, Next, M&Co, Shana, Oasis, Claire’s, Coccinelle с висококачествените си чанти и аксесоари, британската традиция на Barbour и ювелирната изработка на бижутата Tous.

Най-големият универсален магазин в страната, разположен на площ от 6 500 кв.м. също ще отвори врати в София Ринг Мол. В notosgalleries ще се предлагат облекла на 100 световни бранда, аксесоари, чанти и обувки на 50 известни марки, козметика и парфюми на 100 различни популярни бранда и 50 марки стоки за дома. Notosgalleries е представител на концепията магазин-в-магазина, която ще направи пазаруването много по-удобно, предлагайки голямо разнообразие от различни марки за цялото семейство на едно място. Някои от марките, който ще се предлагат в магазина, са: Lauren by Ralph Lauren, Lacoste, DKNY, Calvin Klein, Armani, Chanel, Bvlgari, Guerlain, Chloe, Dior, Jennifer Lopez, Matou France, Alouette, Grant, Helmi, Sabbato, More & More, Migato, Helmi, Chip&Chip.

Освен notosgalleries и FUNTASY Ring Park, сред ключовите наематели на новия търговски комплекс са и веригите Пикадили, Техномаркет, Mr. Bricolage, Явор, Mango, H&M, New Yorker, LC Waikiki, Intersport, Cine‘ Grand и Sofia Karting Ring. Заедно с ИКЕА София Ринг Мол ще предложи на посетителите си над 50 000 кв.м магазини за мебели и аксесоари за дома, което го прави най-големия център за такива стоки в България.

Инвестицията в София Ринг Мол възлиза на стойност от 130 млн. евро. Общата отдаваема площ на търговския комплекс е 105 000 кв.м. Инвеститорите в проекта са Fourlis Group – една от водещите групи компании в сектора на качествените дълготрайни стоки не само в Гърция и Кипър, но и на Балканите, и Danaos Group, която оперира в сектори като търговско корабоплаване, информационни технологии, строителство и финансови услуги и която е на Нюйоркската фондова борса.

 

Споделете: