SOS Детски селища получиха 18 хил. лв дарение от УниКредит Кънсюмър Файненсинг

Дарението е част от кампанията „Те ще променят твоето бъдеще, ако ти промениш тяхното”

Дарителският чек на стойност 18 хил. лв. беше връчен на беше връчен на Пламен Стоянов, Директор на SOS Детски селища България от Борислав Генов, УниКредит Кънсюмър Файненсинг.   

18 хиляди лева дари УниКредит Кънсюмър Файненсинг на SOS Детски селища България – най-голямото дарение до момента, което е направило дружеството за бързо кредитиране на УниКредит, съобщиха от пресцентъра на банката.

Събраните средства са част от кампанията „Те ще променят твоето бъдеще, ако ти промениш тяхното”, като през месец септември УниКредит Кънсюмър Файненсинг задели по 1 лв. за всеки отпуснат кредит. Кампанията има за цел набирането на дарения, гарантиращи достъпа до образование на деца в неравностойно положение.

„Изключително сме удовлетворени от успеха на кампанията и се радваме да дадем своя принос за едно по-добро бъдеще за децата, защото вярваме, че те имат потенциала да променят нашето бъдеще към по-добро“, каза Борислав Генов, Търговски директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг.

Децата от SOS Детски селища бяха сред първите, които видяха купата на UEFA Champions League в България. Освен да се снимат с купата, децата успяха да разгледат и придружаващата трофея богата колекция футболни сувенири, да се позабавляват с интерактивни игри и да участват за награди от UEFA Champions League.

Дарителският чек на стойност 18 хил. лв. беше връчен на беше връчен на Пламен Стоянов, Директор на SOS Детски селища България от Борислав Генов, УниКредит Кънсюмър Файненсинг.

Дружеството за потребителско финансиране подкрепя дейността на SOS Детски селища България от 2010 г., чрез различни по формат кампании, като се старае да включва и свои търговски партньори. Вече три години УниКредит Кънсюмър Файненсинг е сред най-големите корпоративни дарители на Сдружението.

Споделете: