Специални подаръци за любими хора!

Промоционални предложения за Св. Валентин от Fibank в периода 11 – 28.02. 2014 г.
 Специални подаръци за специални хора!

Традиционно, както всяка година, така  и през 2014 г. Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на своите клиенти специални предложения със специална отстъпка от 10% за предстоящия празник на любовта – Св. Валентин, съобщиха от пресцентъра на финансовата институция.

-	монета сребро „Love forever” (144 лв.)

През периода от 11-и февруари до 28-и февруари 2014 г. вкл., всеки клиент може да закупи следните продукти с отстъпка от 10% през електронния магазин Fibank Gold & Silver  и в клоновете на Fibank (Първа инвестиционна банка):

–  монета сребро „Св.Валентин” (112.50 лв.);

–  монета сребро „Love forever” (144 лв.);

–  монета сребро „Котка Felis Margarita” (189 лв.)

–  монета сребро „Котка American Curl” (189 лв.);

–  кюлче-медальон паладий „Любов” (220.50 лв.);

–  златно кюлче-медальон с холограма „Сърце” (207 лв.);

–  сребърни кюлчета-медальони „Слънце с точки между лъчите” (40.50 лв.) и „Слънце без точки между лъчите” (40.50 лв.).

Посочените цени са с отстъпка.

Тематичната за празника сребърна монета „Св. Валентин” е с многоцветно изображение и е изработена от 1 тройунция сребро с най-висока проба 999/1000. Монетата е с диаметър от 40.7 мм, като се продава в луксозна кутийка под формата на сърце, която е украсена с кристали „Сваровски”.

Сребърната монета „Love forever” е произведена по специална поръчка от Новозеландския монетен двор и се предлага в уникална опаковка във формата на сърце, която е украсена с две златни халки – символ на вечната любов. Монетата е с тегло 1 тройунция и е изработена от висококачествено сребро с проба 999/1000. Диаметърът й е 40 мм.

-	монета сребро „Котка Felis Margarita” (189 лв.)Кюлчето-медальон от паладий „Любов” е с проба 999.5/1000. Красивият талисман е изработен в най-престижната швейцарска рафинерия ПАМП, с официален представител за България – Fibank (Първа инвестиционна банка). Кюлчето-медальон се продава в луксозна опаковка с аксесоари.

Всички посочени предложения вече могат да бъдат закупени с отстъпка онлайн през електронния магазин Fibank Gold & Silver: https://my.fibank.bg/GoldShop и в клоновете на Fibank (Първа инвестиционна банка).

 

 Галерия:

 

Споделете: