Красиви фасади отново в пролетна надпревара!

Стартира конкурсът на Баумит – “Фасада на годината 2017”

 Сезон Пролет

Пролетта – така очаквана от всички ни, вече съвсем официално е тук! Съвсем официално стартира и тазгодишното издание на конкурса, организиран от Баумит„Фасада на годината 2017“!

В годината на червения огнен петел ви представяме новите огнени фасади, които ще разпалват отново спортни страсти в поредната надпревара в четири самостоятелни етапа, под названието “Фасада на сезона” – пролет, лято, есен и зима.

Както добре знаете, четирите етапа на конкурса са разпределени в 12 месеца заедно с големия финал, който е през 2018 г. Във всеки сезон участие заявяват различен брой фасади от цялата страна, изпълнени с материали Баумит. Във всеки сезон вие – почетното жури на Баумит, класирате на първо място една фасада, следвана от две подгласнички.

След дългата и люта зима с голямо удоволствие искаме да ви представим топлите слънчеви фасади от първия етап от тазгодишния конкурс на Баумит “Фасада на годината 2017”. С един клик може да ги подкрепите тук. Приятно гледане!

Изберете най-красивото пролетно цвете сред букета от цветни фасади и гласувайте за него еднократно от 31-ви март до 31-ви май в 12:00 часа на обяд.

Ако все пак харесате повече от една фасада, в което сме напълно убедени, може да дадете израз на своето впечатление и на фейсбук страницата ни тук.

Гласувайте скъпи приятели и може да спечелите награда от нашата сезонна томбола!

Екипът на Баумит  пожелава успех на всички участници във “Фасада на сезона – Пролет 2016” и ви желае весело посрещане на пролетните празници!

 

Споделете: