Демонстрации и иновативни продукти от „Теразид“ на есенното „Стройко“

Компанията ще представи копринени мазилки за интериора и сертифицирани фасадни системи 

адиколор

Есенното издание на традиционното строително изложение „Стройко 2000“ ще се проведе от 22 до 28 октомври в НДК.

На първия етаж на изложението всички посетители ще могат да се запознаят отблизо с декоративни мазилки с нежен копринен ефект, изискани металикови нюанси и огледално гладки венециански мазилки, представени на щанда на компанията  „Теразид“ ЕООД.

адиколор

По-сръчните и любознателните ще могат да усвоят лесните техники за нанасяне по време на регулярните безплатни демонстрации от опитни майстори. Италианските мазилки „Адиколор“ се отличават с изключителна лекота за нанасяне, като някои от тях, определяни като „хоби продукти“ успешно могат да бъдат изпълнени от всеки. В същото време декоративните покрития позволяват многообразие от ефекти, които зависят само от въображението на човек.

топлоизолации Теразид

Друг акцент от присъствието на водещия български производител на лепила, мазилки и топлоизолации е представянето на фасадните топлоизолационни системи, сертифицирани по ETAG 004. Интегрираните топлоизолационни системи с полимерна, силикатна, силиконова и наномазилка са единствените български системи, изпитани от акредитирана лаборатория и притежаващи Европейско техническо одобрение (ETA).

Италианският производител на интериорни бои и мазилки „Адиколор” има 25-годишен опит в производството на декоративни финишни покрития. За качествата на продуктите с марка „Адиколор” говори тяхното присъствие в повече от 20 страни на 5-те континента. Изключителен представител за България е „Теразид“ ЕООД.

Повече информация за продуктите на „Теразид“ на: www.terazid.com и www.adicolor.bg

Споделете: