Виж новия си покрив с TONDACH® Visu!

Тондах представя новото си уеб-приложение Visualization tool

Предстои ви ремонт на стария покрив или новата ви къща скоро ще се нуждае от своята пета фасада, както често наричаме покрива? Вероятно се чудите как точно ще изглежда той? Е, това вече е напълно и лесно постижимо – с TONDACH Visualization tool!

Осигуряването на цялостни системни решения за изграждане на сигурен и здрав керамичен покрив заема централно място в политиката на Тондах България.

Прилагането на комплексен подход при работата с клиентите и предоставянето на професионална консултация спрямо техните изисквания и желания, са необходимото допълнение към цялостното портфолио от продукти и услуги, предлагани от компанията.

Продължение на тази политика е новото уеб-базирано приложение TONDACH Visualization tool   или както му казват неговите създатели на галено – TONDACH® Visu. Инструментът е създаден с цел улесняване на потребителя в процеса на онагледяване на  неговия нов или обновен скатен покрив, като предоставя възможността за всевъзможни комбинации и избор на тип покрив, на модел керамични керемиди, на цвят и начин на подреждане.

 

Тондах Визу може да бъде намерен ето тук, където всеки от нас би могъл да развихри въображението си.

С приложението се работи изключително лесно, като в сайта могат да бъдат намерени допълнителни инструкции за работа и директна връзка с техническата информация на всеки един от избраните продукти.

Опциите да се съхрани, сподели и разпечата направеният избор са чудесен начин да споделиш и вдъхновиш хората около себе си за един от най-приятните моменти от изграждането на новия ни дом – коронясването му с керамичните покриви TONDACH®.

Повече информация можете да намерите тук.

Споделете: