Винербергер променя изписването на имената на продуктите с бранд Porotherm

Продуктовите номера остават непроменени и уникални за всеки продукт Porotherm

От 1-ви март 2022 г. Винербергер ЕООД променя изписването на имената на продуктите с бранд Porotherm както следва:

Тази промяна е само, за да се оптимизират имената на продуктите от гамата Porotherm и да улесни комуникацията с тях на строителния пазар. Целта на промените е единствено маркетингова.

През преходния период, който ще обхване следващите няколко месеца, е напълно възможно да се откриват и двата начина на изписване на продуктите в съпровождащата документация като: технически карти, декларации за експлоатационни показатели, етикети, детайли, брошури и др.

Промяната в наименованията няма да се отрази по никакъв начин на продажбения процес и практическото използване на продуктите – продуктовите номера остават непроменени и уникални за всеки продукт, което ще даде възможност на всички клиенти да сверяват и проверяват поръчките си.

Винербергер ЕООД разчита на подкрепа и разбиране в този преходен период в процеса на преименуване на продуктите с бранд Porotherm и очаква сигнали, ако все още всички, които проявяват интерес към артикулите, попадат на материали със старото изписване на продуктите като: информационни материали, печатни и дигитални комуникационни канали като фактури, стокови разписки, листовки, сайтове, онлайн магазини, промоционални брошури, социални медии и др.

 

Споделете: