Как да получите най-точните отговори за строеж или ремонт на къща от специалисти, без да излизате от дома си?

Винербергер организира поредица от онлайн семинари по конкретни теми за строителство с керамични продукти

Къща не се строи лесно и всеки, преминал по трънливия път в издирване на необходимата информация, може да го потвърди без колебание!

Как да направя, къде да отида, кого да попитам, какво ще ми препоръчате… и вероятно още десетки въпроси вълнуват тези, които са се решили на стъпката да построят своята мечтана къща. Всичко трябва да се обмисли, всеки въпрос да намери точния за конкретния случай отговор, а времето лети ли, лети…

Познавайки естеството на цялата тази сложна главоблъсканица, на която бъдещите обитатели на своя нов дом са подложени, Винербергер организира поредица от уебинари (онлайн базирани семинари), за да помогне да направите своя информиран избор навреме и то без да излизате от жилището си.

Всяка сряда от 16 часа в продължение на 5 седмици специалисти от компанията ще бъдат на разположение на всички, които се регистрират за участие.

Вижте темите и дните, в които те ще се обсъждат:

1. Еднослойни стени с Porotherm – ключов фактор за комфорта на обитаване

17.06.2020 – 16:00 ч. – лектор инж. Петър Петров – Мениджър продажби на Винербергер

Стените са тези, които ни ограждат и пазят от околния свят, но рядко се замисляме, доколко добре си вършат работата, докато не се сблъскаме с конкретни проблеми. Да помислим за правилния избор на материал за стените за нашия дом, защото къщата всичко си мени, но стените – не!

Можете да се регистрирате ТУК!

………………………………………………

2. Покриви Tondach – как да избера подходящата система керемиди?

24.06.2020 – 16:00 ч. – лектор инж. Диана Бонкова – Продуктов мениджър

Дали строим нов покрив или ремонтираме стар, неминуемо се сблъскваме с този основополагащ въпрос: „Как да знам, коя система е най-подходяща за моя покрив?“ Е, Винербергер има лесен отговор на този въпрос!

Можете да се регистрирате ТУК!

………………………………………………

3. Задължителните аксесоари за един здрав покрив Тондах

01.07.2020 – 16:00 ч. – лектор инж. Диана Бонкова

Мнозина вярват, че покривът се състои само от керемиди. За да устои на капризите на времето обаче, той се нуждае и от правилните аксесоари.

Покривните решения Tondach предоставят пълна система от висококачествени керемиди, керамични и некерамични аксесоари.

Изграждането на покрив изглежда сложен процес, но с цялостни покривни системи Tondach сложните неща стават лесни.

Можете да се регистрирате ТУК!

……………………………………………….

4. Енергийната ефективност на nZeb сградите и е4 концепцията на Винербергер

08.07.2020 – 16:00 ч. – лектор инж. Петър Петров – Мениджър продажби на Винербергер и с любезната подкрепа на ЕнЕфект Консултинг ЕООД

Енергийната ефективност е една от основните характеристики на устойчивото строителство. Идеята е да получим максимални ползи при минимални разходи, запазвайки комфорта на обитаване. При перманентно покачващи се цени на енергийните носители, сградите с почти нулево потребление на енергия са оптималното решение за това.

Как концепцията е4 на Винербергер се въплъщава в това решение, предстои да разберете.

Можете да се регистрирате ТУК!

………………………………………………

5. Коминни системи Винербергер – надеждната пожарозащита за дома

15.07.2020 – 16:00 ч. – лектор инж. Петър Петров – Мениджър продажби

Камината е един от елементите, които изплуват в съзнанието, когато си представяме един комфортен дом. Припомнят ни за домашния уют, топлотата и семейното огнище. Те са метафора за един „топъл“ дом в пряк и преносен смисъл. Не можем обаче да си представим камина без комин. Как да си осигурим максималната пожарозащита, за да се насладим на топли и уютни зимни дни, е ключов въпрос, който трябва да си поставим още днес, преди зимата да ни е изненадала.

Можете да се регистрирате ТУК!

Успех в избора и в бъдещето изграждане на мечтания дом на всички мечтатели!

 

 

 

Споделете: