Нова креативна зона отвори врати в ИКЕА – хАРТийница

С любов и от любов към хартията – въображението решава как и какво!

В хАРТийницата ви очаква разнообразие от креативни идеи

 Поредна изненада от ИКЕА – компанията намери още един път, по който да провокира креативността, като отвори нова зона, която е посветена изцяло на изделия от хартия. В хАРТийницата ви очаква разнообразие от опаковъчна хартия и кутии за подаръци, панделки, етикети, ръчно изработени бележници и скицници, албуми, украса за дома, разбира се всичко от хартия.

Оригиналното име е вдъхновено от приятел на ИКЕА във Facebook и обединява идеята за АРТ, хартия и книжарница. В хАРТийницата посетителите ще могат да черпят вдъхновение от примери за подаръци, които са опаковани по интересен начин.

Красивата опаковка провокира въображението, както на човека, който я прави, така и на този, който го получава. Разопаковането му е ритуал, в който всяка свалена панделка засилва очакването и прави изненадата неповторима. Друго предимство на опаковката е, че придава стойност на подаръка, без да влияе сериозно на бюджета ви. В хАРТийницата ще се почувствате като творец, омагьосан от пъстрите цветове, който иска да създаде най-нестандартното и забавно творение от хартия.

Малките жестове и специалното лично отношение правят всеки празник незабравим. Не забравяйте да опаковате с много любов подаръците за близките си, а вдъхновение може да откриете в хАРТийницата на ИКЕА, която ще намерите в отдела с декорация за дома и на уебсайта на ИКЕА: www.ikea.bg

 

Споделете: