Вече са известни финалистите в 9-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012

Онлайн гласуването ще приключи на 4 март 2013 г.

 

Финалистите в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012 вече са известни. Творческото жури на конкурса номинира 10 от 60 авторски 3D проекта на бани, които участваха в тазгодишния конкурс.

Номинираните се борят за отличия в две конкурсни категории – „Идеалната баня за моето семейство” и „Моята баня – това съм Аз!”.

Избраните от журито проекти са публикувани на официалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com, където до 4 март 2013 г. онлайн потребителите имат възможност да гласуват и да определят носителите на приза Ideal Standard Баня на публиката 2012.

Деветото издание на конкурса се провежда под надслов “В търсене на идеалната баня…” и привлече вниманието на участниците върху проектирането на уникални цялостни решения за баня, съобразени с потребностите, желанията и очакванията на конкретни хора.

Участниците в конкурса се състезават с 3D проекти на бани в две нови категории от жилищен интериор – „Идеалната баня за моето семейство” (баня с размер до 15 кв.м. ) и „Моята баня  – това съм Аз!”  (баня с размер до 8 кв.м.).

Авторите на номинираните проекти ще имат възможността да ги представят и защитят пред творческото жури на конкурса в началото на март 2013г., когато ще се проведат финалните събития на тазгодишния конкурс.

Победителите в двете конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на годината 2012”,както и ще бъдат наградени с посещение на специализираното изложението за дизайн „100% Design 2013” в Лондон и с допълнителни награди от организаторите.

Онлайн потребителите също имат възможност да изберат своите фаворити като гласуват до 4 март 2013г. на официалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com.

Получилите най-много гласове 3D проекти на бани в двете категории ще грабнат приза Ideal Standard Баня на публиката 2012, а авторите им ще бъдат наградени с пропуски за всички събития на Sofia Design Week и Sofia Architecture Week през 2013 г. и допълнителни награди от организаторите.

След приключване на конкурса, чрез томбола ще бъдат изтеглени 20 от участвалите в онлайн гласуването, които ще получат награди от Ideal Standard.

За конкурса IdealStandardБаня на годината

Конкурсът Ideal Standard Баня на годината отличава най-добрите в дизайнерските решения за баня, които се характеризират с творческо използване на продуктите Ideal Standard, характерна атмосфера и стил, хармониращи естетика и практичност, нетрадиционни и оригинални хрумвания.

Началото на конкурса Ideal Standard Баня на годината е поставено през 2004 г. и оттогава се провежда ежегодно.

Споделете: