Информационни срещи ще се проведат в районите Подуяне и Сердика на столицата

 Срещите са  на 20 и 22 февруари

 

Екипът на Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ – София) ще проведе информационна среща на тема „Европейски средства за нас“ на 20 февруари 2013 г. от 10:30 ч. в административната сграда на район Подуяне, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Срещата ще се проведе с участието на кмета на района Ева Митова.

На 22 февруари 2013 г.  от 10:00 ч. информационна среща ще се проведе и  в административната сграда на район Сердика (заседателна зала, ет. 4, бул. „Мария Луиза“ 88).

На срещите ще бъдат представени възможностите за кандидатстване по актуални и предстоящи процедури по оперативните програми, научените уроци от програмен период 2007 – 2013, подготовката за следващия програмен период, дейността на Мрежата от 28 областни информационни центъра в страната и планът за действие на ОИЦ – София за 2013 г.

Срещите са насочени към представители на администрацията, на неправителствения сектор, бизнеса, училища, читалища, граждани от двата района.

Областен информационен център – София е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Споделете: