Над 3300 любовни послания достигнаха до своите получатели с помощта на ИКЕА

Специални предложения в месеца на виното и любовта за още повече настроение и романтика

По повод на красивия празник –  Денят на влюбените, ИКЕА помогна на над 1200 от почитателите си да зарадват любимите си хора, като им изпратят специални послания.

С помощта на специално уеб приложение, всички, които искаха да изразят изразят своята обич и привързаност към любим човек, го направиха, изпращайки виртуално известната плюшена играчка на ИКЕА във формата на сърце – FAMNIG HJÄRTA.

Общият брой на изпратените обяснения в любов надхвърля 3300. На практика голяма част от участниците са отправили по две и дори три послания от приложението.

За да привнесе допълнително настроение по време на празника, ИКЕА успя да зарадва всички участници с тематични подаръци за Св. Валентин.

В месеца на виното и любовта магазинът в София предлага неустоими предложения за повече романтика вкъщи.

Стенната огнено червена лампа  и свещите от колекции JUBLA и FLORERA FIN задават най-подходящата светлина и заедно с тематичните калъфки за възглавници MALIN RUTA подсказват за споделената обич в дома.

Сред по-дръзките и оригинални решения за празника на влюбените ИКЕА представя форми за лед PLASTIS и дори саксийни растения HOYA във формата на сърчица.

Сладките изкушения също са задължително допълнение към романтичната вечер на приглушена светлина.

Тук предложенията включват вкусни бисквити със сладък ябълков пълнеж или с течен шоколад.

ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София.

Брандът навлезе на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция и един в Кипър.

ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад.

Днес ИКЕА има 340 магазина в 40 страни.

Споделете: