10% отстъпка за първата покупка с нови кредитни карти от Райфайзенбанк

Картите са без такса за обслужване до 30 юни 2014 г.

Райфайзенбанк (България)

Промоционална кампания за новоиздадени кредитни карти MasterCard Standard, Visa Classic, MasterCard Gold, Visa Gold стартира Райфайзенбанк, съобщиха от пресцентъра на финансовата институция.

По време кампанията клиентите ще получат 10% отстъпка за първата покупка/плащане с картата в България. В допълнение на това, те няма да дължат такса обслужване до 30 юни 2014 г.

Промоцията е валидна за нови картодържатели, които са подали искане за издаване на кредитна карта до 15 май 2014 г. Отстъпката от 10% за първа покупка/плащане в страната клиентите ще получат обратно по сметката на картата в средата на юли 2014 г., като плащането трябва да е извършено до 30 юни 2014 г. С пълните условия на промоцията клиентите могат да се запознаят на сайта на банката www.rbb.bg и на телефон 0700 10 000.

За по-голяма сигурност, притежателите на кредитни карти на Райфайзенбанк могат да получават безплатно известяване чрез SMS или e-mail за всяко плащане в търговски обект или интернет, за теглене от банкомат, за разполагаемия кредитен лимит, както и за внесени или преведени средства по картата, дължимата сума по картата, минимална погасителна вноска и срокa за плащане. Услугата е достъпна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на български или английски език.

Споделете: