Предстои 5-тото издание на конференцията BUILDINGREEN

Показват актуалните тенденции при енергийната ефективност на сградите на 14-тата специализирана изложба Българска строителна седмица

 

За 5-ти пореден пътЗа 5-ти пореден път годишната конференция BUILDINGREEN ще се проведе през първия ден на 14-ата международна специализирана изложба Българска Строителна Седмица.

Основни теми ще бъдат последните тенденции при енергийната ефективност на сградите и санирането на сградния фонд – приоритети, стратегии и политики 2014–2020.

Българска Строителна Седмица 2014 ще се проведе  от 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София за първи път паралелно със SofiaLogExpo и Security Expo.

Международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство, специализирано изложение за логистика, складова техника и оборудване и XXI издание на специализираната изложба за пожароизвестяване, видеонаблюдение и оборудване на „интелигентни сгради“ се очаква да  привлекат значителен посетителски интерес. Провеждайки се едновременно, форумите ще представят нови идеи и възможности, като по този начин ще увеличат ефекта за деловите участници и изложителите, за потребителите на продукти и услуги в трите сектора.

Акцент ще е дискусията „Да събудим строителството“, която ще привлече интереса на всички участници, предоставяйки им възможността да се срещнат, да обменят информация и идеи със строителни компании, архитекти, проектанти и инвеститори, свързани с развитието на строителния бранш.

Компании,  развиващи се в областите, представени от Security Expo и Българска Строителна Седмица, ще бъдат представени на специална демонстрационна зона „Мисия в услуга на Майстора“, създадена съвместно с предаването „Мисия Моят Дом“. Представители на самите компании ще демонстрират пред посетителите качествата на своите продукти. Всяка една демонстрация ще бъде заснета от екипа и след това излъчвана в сайта на предаването.

Присъединете се към Българска Строителна Седмица във Facebook

Споделете: