Стартира детската благотворителна работилница на Cartoon Network

Идеята на инициативата е деца да зарадват за Коледа  свои връстници в неравностойно продължение

2-c

Днес, 8 декември, от 15 часа  в The Mal – София, стартира специалната Коледна работилница на Cartoon Network. Даряване на книги, рисуване на коледни картички, собственоръчно направена коледна украса и игри с въпроси са само част от забавленията на инициативата.

Целта на събитието е да научи подрастващите да бъдат съпричастни към връстниците си в неравностойно положение от SOS детски селища. В коледната Cartoon Network шатра ще има специални кътове, където децата ще покажат истинските си добродетели,  докато се забавляват.

1-c

В едната й част те ще могат да дарят книги, с които да вдъхновят връстниците си, а срещу всяко дарение ще получат специална значка, която да отбележи доброто им дело.

В друга част на шатрата децата ще изработват собственоръчно коледна украса от най-различни материали, за да направят празника още по-красив.

В трети специален кът малчуганите ще бъдат насърчени да правят коледни картички и да пожелаят лично най-добрто на децата от SOS детски селища. Освен всичко това, те ще могат да участват и в страхотна игра с въпроси, където да спечелят както награда за себе си, така и за дете в неравностойно положение.

Така, за поредна година, организаторите ще предоставят на децата забавна и образователна платформа за пряко дарителство по време на светлия празник и както винаги са подготвили много подаръци и изненади за всички посетители.

Родители и деца ще могат да посетят благотворителната Коледна работилница на Cartoon Network от 08.12 до 12.12 от 15.00 ч до 20.00 ч и от 13.12 до 14.12 от 11.00 ч до 19.00 ч.

Споделете: