Лятна промоция от Пощенска банка и ИКЕА: 10% отстъпка за клиенти с кредитни карти от банката

Предложението  е валидно от 1 до 22 юли за всички стоки в магазина

111

От 1 юли Пощенска банка и ИКЕА предлагат 10% отстъпка от цената на всички стоки в магазина за притежателите на кредитни карти Visa и American Express.

Промоцоналната оферта е валидна до 22 юли за всички артикули в мебелния магазин, включително и за такива, чиито цени са вече намалени във връзка с други кампании и промоции.

Всеки клиент, притежател на кредитна карта от Пощенска банка, има възможност да планира обновяване на дома си, използвайки картата си на ПОС терминал на финансовата институция в магазин ИКЕА. Отстъпката от 10% се получава автоматично по кредитната карта и се отразява в следващото месечно извлечение, заедно с направената покупка.

През юли ИКЕА издава своя нов каталог с интересни идеи и предложения за обзавеждане. Акцентът през летния месец е поставен върху декорацията на балкона с цветя и различни аксесоари, което от екипа на ИКЕА са нарекли символично „Балкон турист“.

Повече информация за предстоящата промоция клиентите могат да получат в Центъра за финансово обслужване на Пощенска банка в магазин ИКЕА, на кратък номер *7224 или на www.postbank.bg и www.myrewards.bg.

Споделете: