Ексклузивно на пазара от Magniflex – матраци с гаранция завинаги!

За първи път у нас и в Европа –  18 модела от колекцията Premio с безсрочна гаранция

Матраци с безсрочва гаранция от Магнифлекс

Знаете ли кои стоки, употребявани всеки ден, имат доживотна гаранция? Според изследване на Forbes те не са толкова много… В списъка влизат инструменти, кухненски ножове, вечен чадър, куфари и пътни чанти, рибарски макари… За първи път у нас и в Европа обаче сред тях ще се наредят и матраци с безсрочна гаранция. Това са 18-те модела от колекцията Premio на италианския производител Magniflex.

Част от тях бяха показани  в Sofia Live Club в столицата на 9 октомври вечерта, като специално за случая част от масите бяха заменени от 7 легла.

До момента в списъка със стоки с безсрочна гаранция никога не е имало продукт, който да оказва толкова съществено въздействие върху ежедневието, какъвто е матракът.

12

Magniflex са пионери не само в безсрочната гаранция. Те са една от първите компании, които включват в производството на матраци материали, разраработени от космически институти, като например “пяната с памет”. Италианците първи пускат на пазара и свръхлуксозните матраци с нишки 22-каратово злато и платина. Истинска революция обаче правят през 1986 г., когато патентоват вакумираната опаковка, която освен че запазва качествата и чистотата на продуктите, намалява обема при транспортиране с 90%.

“Безсрочната гаранция е прецедент при матраците, а и изобщо е голяма рядкост при продукти за бита, които са в ежедневна употреба. Готовността ни да предложим безсрочна гаранция доказва убедеността ни в качеството и издръжливостта на иновативните технологии и материали, които използваме”, обяснява Марин Илиев, изпълнителен директор на Матракс – официален представител на матраците Magniflex за Балканския регион.

 

Споделете: