3 години ИКЕА в България – 3 години хиляди още по-красиви жилища!

Над 655 000 клиенти са направили  покупки за над 71 млн. лв. за изтеклите 3 години

ИКЕА празнува 3-я си рожден ден! 

Времето лети неусетно и на 20 септември ще се навършат три години от стъпването на ИКЕА на българския пазар. Мебелният магазин ще отпразнува рождения си ден с приятни изненади за своите клиенти, съобщиха от пресцентъра на компанията.

В рамките на трите дни между 20 и 22 септември посетителите на магазин ИКЕА ще могат да закупят аксесоари за дома си с 20% отстъпка. На самия рожден ден, 20 септември, всеки малък гост на ИКЕА ще получи подарък – балон. Повече информация за празничните промоции можете да откриете на www.ikea.bg и в магазин ИКЕА.

„Три години на българския пазар може и да не изглеждат дълго време, но за нас те представляват един незабравим опит, в рамките на който успяхме да опознаем, да разберем и да предложим по-добри решения за нуждите и интересите на местните хора”, заяви управителят на ИКЕА България Тео Муратидис.

„По отношение на перспективите за развитие на ИКЕА България, те са свързани с предстоящото откриване на Sofia Ring Mall до магазина на ИКЕА, както и с реализирането на нови канали за продажби, каквито са центровете за поръчка и доставка и онлайн търговията.”, посочи той на представянето на новия каталог на ИКЕА за 2015 г.

ИКЕА България отчита двуцифрен темп на нарастване на основните бизнес показатели спрямо първата година на търговска дейност. В края на третата година от стъпването си на българския пазар, компанията отчита 18% ръст на посетителите, 22% – на клиентите и 24% – на продажбите. През изминалата каталожна година магазинът на ИКЕА в София е посетен от общо 1.7 млн. души. Броят на клиентите е 655 000, като те са реализирали покупки в размер на 71.8 млн. лв.

Споделете: