В центъра на София – вечер под звездите с ИКЕА

Две двойки имаха шанса да се насладят на уникална атмосфера и шведски уют на открито!

Вечер под звездите с ИКЕА

За какво първо се сещате, когато стане въпрос за градинката пред Съветската армия в центъра на столицата? Вероятно за политически акции, виртуозни скейт изпълнения на шумни младежки компании, бира на пейка с приятели… обикновено това са първите асоциации, които ви идват наум, нали?!

Но… за две щастливи двойки това култово за София градско  пространство се превърна в наситено с романтика място за незабравима  вечер в уютна обстановка, пресъздаваща най-актуалните идеи за обзавеждане от ИКЕА.

Това стана възможно, след като в началото на септември ИКЕА България разположи в градинката три напълно обзаведени стати – спалня, всекидевна и детска. Двете вечери, включващи традиционна шведска храна и приятна музика в романтична атмосфера на свещи, се проведоха на 12 и 13 септември.

Късметлиите, които получиха възможността да се възползват от нетрадиционното забавление заедно със своите половинки, бяха избрани чрез игра на фен страницата на ИКЕА във Фейсбук.

Всички снимки на трите стаи са достъпни във Фейсбук страницата на ИКЕА България, а в You Tube канала на ИКЕА ще намерите и видео материали, в които посетители на стаите споделиха какво означава дома за тях.

Различните интериорни решения на открито бяха представени по повод новия каталог на ИКЕА за 2015 г., в който можете да откриете още повече идеи за обзавеждане и продукти за вашия дом на по-ниски цени.

 

 

Споделете: