Шоу-рум под звездите в центъра на София

ИКЕА представя нагледно 3 цели стаи с продукти от новия си каталог

ikea-1

Планирате ново обзавеждане за дома си, но все нямате време за обиколки из столичните магазини?! Една разходка до центъра на София може да се окаже не само приятна, но и много полезна!

Защото от днес, 4  септември, жителите и гостите на столицата могат да разгледат обзавеждането на ИКЕА и да почерпят идеи и вдъхновение за дома не само във фирмения магазин, а и на открито, в центъра на града.

ikea-2

Това стана възможно след като ИКЕА разположи в градинката пред Паметника на съветската армия три уютно обзаведени стаи – спалня, детска и всекидневна, отразяващи най-новите идеи от ИКЕА.  Първите гости бяха посрещнати със сутрешно кафе от екипа на ИКЕА България.

ikea-4

До 14 септември всеки минувач може да разгледа интериорите и да се наслади на домашен уют по време на забързания работен ден, прелиствайки новия каталог на ИКЕА. Посетителите ще могат да споделят какво означава дома за тях във видео, което ще бъде качено във Vbox7 и в YouTube канала на ИКЕА.

ikea-3

Научете повече за кампанията, която се провежа под мотото „Домът означава много”, на фен страницата на ИКЕА във Facebook. От 5 септември, отново във Facebook, всеки ще може да участва в игра и да спечели романтична вечер на на свещи в стаите на ИКЕА за себе си и своята половинка.

Вечерите за двамата победители ще бъдат организирани от ИКЕА на 12 и 13 септември.

Споделете: