Интериорни и продуктови дизайнери обсъждат световните тенденции в бранша на уъркшоп

Форумът ще се проведе на 20 май в  бизнес център хотел и СПА „Земята и хората“

Основна цел на уършопа са дискусии за същинския процес на работа в професията интериорен дизайнер - какви са световните тенденции и развитието на пазара в България.

Утре, 20 май,  от 14ч. в бизнес център хотел и СПА „Земята и хората“, ще се проведе дискусионен форум, на водещи интериорни дизайнери ще обсъдят тенденциите в бранша.

Форумът е организиран от Асоциация на интериорните дизайнери в България, която отправя покана за присъствие към всички настоящи и бъдещи творци в интериорния дизайн, студенти и професионалисти, за които е важно да следват световните тенденции и да са част от професионалното общество.

„Творчески предизвикателства в изграждане на хотелски интериор“ ще е темата на специален гост от Ню Йорк – Наталия Тодорова. Българката е главен интериорен дизайнер в американската компания Gwathmey Siegel Kaufman & Associates Architects LLC. Работила е по проекти на хотелско обзавеждане за луксозни хотелски вериги като Wyndham hotel, Hilton Garden Inn, Madison Beach Hotel.

„Easy Living – лесен начин на живот!“ – реализирани проекти в България и остров Миконос ще представи Александър Георгиев. Завършил през 2007 école nationale supérieure d’architecture de toulouse – extérieur & intérieur, практикувал в Толуза for showroom of KARTEL, Берлин съвместнно с Alex Schaefer at BerlinRodeo, Атина, Миконос, Мадрид.

„Интериорният дизайн може да бъде дълъг, емоционален и вдъхновяващ процес. Може да бъде и бързо отиграване на вече отработени схеми и решения.“ – споделят от интериорно студио Фимера. Дизайнерите ще презентират последните си три реализации.

Основна цел на уършопа са дискусии за същинския процес на работа в професията интериорен дизайнер – какви са световните тенденции и развитието на пазара в България.

Мисията на Асоциация на интериорните дизайнери в България  е да събере на едно място интериорните и продуктовите дизайнери с практика в страната и чужбина и да се изгради жива връзка между тях и всички, които имат нужда от знанията и уменията им. Вече трета година АИДБ работи в тази насока и с предстоящото събитие има за цел да даде възможност на гостите да обменят опит и идеи по между си. По време на дискусията ще се представят и Борса за матраци ВИТ, които събират водещите марки матраци на едно място.

Уъркшопът е поредното от серия събития, с които бизнес център хотел и СПА „Земята и хората“ успешно се позиционира като място за специални събития и творческа атмосфера.

Партньор на събитието е винарска изба Меди Валей. С вината от реколта 2010  новият и амбициозен екип на МЕДИ ВАЛЕЙ, започва реализирането на новата концепция на винарната, чиято цел е да я превърне в перлата на българския югозапад. Пътят към целта е създаването на  интересни, богати, специфични тероарни вина със собствен стил и уникален характер, направени от  специално селектирано за всеки сорт и тип вино  грозде в оптимална зрялост.

Споделете: