Предстои среща за предизвикателствата и тенденциите в интериорния дизайн – Ню Йорк / София

Форумът е широко отворен за всички настоящи и бъдещи интериорни дизайнери, студенти и професионалисти

Форумът е широко отворен за всички настоящи и бъдещи интериорни дизайнери, студенти и професионалисти

На 20-ти май 2014 г. Бизнес център хотел и СПА „Земята и хората“ ще бъде домакин на среща дискусия на водещи интериорни дизайнери от страната и чужбина.

Новооткритият комплекс започна серия инициативи, с които успешно се позиционира като място за специални събития и неподправена атмосфера.

Организатор на срещата е Асоциация на интериорните дизайнери в България. Дискусията е отворена за всички настоящи и бъдещи интериорни дизайнери, студенти и професионалисти, които искат да «си сверят часовника», да научат тенденциите и да се срещнат с успели и доказали се творци.

Водещи интериорни дизайнери ще презентират последните си реализирани проекти и ще споделят интересни факти от работата си. Основна цел на събитието е да се дискутира професията интериорен дизайнер, какво представлява тя от гледна точка на българския пазар и в чужбина.

От позицията на екип от дизайнери, работещи в България, интериорно студио Фимера, ще представи последните си реализирани проекти. Дизайнерът Александър Георгиев ще презентира реализирани проекти в България и остров Миконос.  Специален гост на срещата ще бъде Наталия Тодорова – главен интериорен дизайнер в американската компания Gwathmey Siegel Kaufman & Associates Architects LLC. В портфолиото й има проекти на хотелско обзавеждане за луксозни известни хотели като Wyndham hotel, Hilton Garden Inn, Madison Beach Hotel. С много труд и въображение през последните години, талантливата дизайнерка превръща ресторанти и барове в едни от най-уютните и желани топ места в Ню Йорк.

Идеята, която стои зад учредяването на Асоциация на интериорните дизайнери в България, е да се съберат на едно място интериорните и продуктовите дизайнери с практика в страната и чужбина, и да се изгради жива връзка между тях и всички, които имат нужда от знанията и уменията им. Вече трета година АИДБ работи в тази насока и с предстоящото събитие има за цел да даде възможност на гостите да обменят опит и идеи по между си.

Всички желаещи да присъстват на срещата могат да потвърдят участието си на:

 тел: 0887 54 02 45 или имейл info@aidb.bg до 17 ч. на 16 май (петък).

Споделете: