Нов жилищен кредит „Право на избор” от Fibank

Клиентите сами определят условията,  лихвата за първата година е 0%

fibank

Нов жилищен кредит – „Право на избор”, по който клиентите могат сами да определят условията, предлага Fibank (Първа инвестиционна банка). Предложението е с 0% лихва за първата година и с ниска фиксирана лихва за втората и третата година – от 6.5%.

Жилищен кредит „Право на избор” от Fibank дава пълна свобода и спокойствие на клиентите, както и опция за възстановяване на 1% годишна лихва върху кредита в края на всяка година.

Клиентите на банката могат да използват и опцията за гратисен период от 12 месеца на всеки 5 години от срока на кредита след първата година. Гратисният период се ползва при нужда и им предоставя допълнителна сигурност, в случай че се появят временни финансови затруднения.

Максималният срок за погасяване на кредита „Право на избор” е до 35 години, като няма ограничение в максималния размер на отпусканата от Fibank сума.

За улеснение на своите клиенти, Fibank (Първа инвестиционна банка) издава безплатно на всеки клиент удостоверение за одобрен кредит със срок на валидност от 6 месеца. По този начин всеки клиент предварително знае с каква сума може да разполага и лесно може да намери желания от него имот.

Кредитът се отпуска в размер до 90% от пазарната стойност на недвижимия имот, независимо дали жилището е панел, ЕПК или тухла.

Жилищният кредит „Право на избор” се предлага в лева, евро и щатски долари, като няма такса за разглеждане на документите.

 

Споделете: