Провериха ремонтните дейности в ОДЗ 46 „Жива вода” в кв. „Симеоново“ на столицата

Само в три обекта ремонтите ще продължат и след 15-ти септември

3

Днес, 25 август,  зам.-кметът на София Ирина Савина провери ремонтните дейности в ОДЗ 46 „Жива вода” в кв. „Симеоново“, съобщиха от пресцентъра на Столична община. На проверката присъства кметът на район Витоша Валери Йорданов.

В градината, която е за осем групи, сe внедряват мерки за повишаване на енергийната ефективност и се изпълняват конструктивно-укрепителни дейности, каза Ирина Савина пред журналисти. Обектът е един от 34-те, включени в програмата за основни ремонти на Столичната община през тази година.

По –късно Ирина Савина посети и „64 ОУ Цар Симеон Велики“, където ремонтът вече е приключил. В момента районната администрация изготвя техническо задание за проектиране на нов физкултурен салон към училището.

Над 5 млн. лв. инвестираме в ремонти на училища и детски градини това лято, като почти всички планирани дейности ще приключат преди настъпването на новата учебна година.

Три са обектите, в които ремонтите ще продължат и след 15 септември – 74 СОУ във Връбница, 25 ОУ в Красно село и 134 ЛДГ в Красно село, където е направена необходимата организация за нормалното протичане на учебния процес и посещаемостта в детската градина.

Споделете: