Нови изненади и атракции през май в София Ринг Мол

Посетителите на търговския център могат да се забавляват с конкурс за красота, рап битки, тест драйв и кулинарни уроци  

01

И през месец май Sofia Ring Mall продължава с организирането на специални събития за своите посетители. Конкурс за красота, автомобилен тест драйв, рап концерти и кулинарни уроци са само част забавленията, който могат да се видят в мола в разгара на пролетния сезон.

В края на месеца Sofia Ring Mall ще се превърне в арена на конкурса за красота Мис Туризъм България 2015. Победителката в модната надпревара ще бъде коронована навръх 24 май и ще получи правото да участва в международния конкурс Miss Tourism Planet, който ще се проведе в Миконос, Гърция.

През май Sofia Ring Mall ще зареди младежката си аудитория със завидна доза рап. В партньорство с интернет телевизията 359TV, на сцената в търговския център ще се качи една от легендите на родния хип-хоп – Спенс. Рапърът ще бъде арбитър в специално организирани рап двубои за новобранци в хип-хопа. Сантра и Лора Караджова пък ще представят премиерно на 24 май своя съвместен музикален проект.

За първи път посетителите на мол в България ще имат възможността да направят off-road тест драйв. Това ще се случи между 16 май и 21 юни, когато ще бъде представена най-новата Vitara на Suzuki. Трасето е в непосредствена близост до търговския център, то ще бъде специално пригодено за off-road и ще приема ентусиастите между 16:00 и 20:00 часа. Всеки, който се включи, ще може да получи безплатен урок по off-road шофиране, както и диплома за успешно преминаване на трасето.

След като вече видяха на живо чаровния Лео Бианки, гостите на Sofia Ring Mall ще могат да се докоснат и до друг известен кулинар и любимец на българската публика – Ути Бъчваров. Той ще дава безценни съвети на посетителите на мола в два поредни уикенда на 17 и 23 май, между 12:00 и 14:00 часа. Демонстрациите ще бъдат безплатни и достъпни за всички любители на вкусотиите.

По традиция Sofia Ring Mall ще отдели внимание и на най-малките си посетители. За тях ще бъдат организирани куклен театър, детски работилници, дискотека с танци и най-различни забавни игри. Детски активности ще има през всички уикенди на май, като те ще се провеждат между 11:00 и 18:00 часа. Повече информация за събитията през май може да бъде намерена на Facebook страницата и сайта на търговския център.

 

 

Споделете: