Щайнцойг Керамо представя най-новите си продукти на „Вода София“

Специализираното изложение  се провежда от 26 до 30 май в Интер Експо Център

5

Компанията Щайнцойг – Керамо –  част от групата на Винербергер, ще представи своите най-иновативни продукти на осмото международно изложение „Вода София“, което се провежда от 28 –ми до 30 –ти май тази година.

На стилния щанд ще бъдат демонстрирани предимствата на стъклокерамичните тръби като продукт, подходящ както за стандартни, така и за по-нестандартни решения.

В областта на най-широко предлаганите продукти от гамата с диаметри от 100 мм до 1400 мм за полагане в открит изкоп, както и за безизкопно полагане, Щайнцойг – Керамо ще представи решения за тръби за полагане в открит изкоп, подходящи за отвеждане на общинските отпадъчни води.

Освен това посетителите на „Вода София“ ще могат да се запознаят отблизо с решенията за тръби за безизкопнополагне, които се монтират без открита траншея с помощта на устройство за микротунелиране. Тези високоефективни системни решения позволяват прилагането на този метод главно в градска среда, където е особено важно преодоляването на вече съществуваща инфраструктура като улици, железопътни линии, реки или къщи, без да се налага съществено движение на почвените маси.

Проблемите за рационалното използване на водата стоят на дневен ред все по-осезателно, а компанията може да предложи един от най-устойчивите и естествените материали – керамиката. Стъклокерамичните тръби притежават всички основни предимства на този традиционен материал.

Глината като строителен материал е познат от векове, но технологията – как да се обработва, как да се оформи, как да се изсушава и изпича, както и каква система за съединяване да се приложи,  е претърпяла революционно развитие.

Представянето на най-добрите практики и постижения на Щайнцойг Керамо ще превърне посещението на щанда в истинско изживяване.

Заповядайте в Интер Експо Център, Зала 3, щанд С3, 28-30.05.2014 г.

…………………………………………..

Щайнцойг -Керамо е дъщерна фирма на Винербергер. Със своите четири производствени бази – две в Германия (Фрехен / Кьолн и БадШмидеберг), една в Белгия (Хаселт) и една в Холандия (Белфелд) Щайнцойг -Керамо е най-големият производител на стъклокерамичните тръби и фитинги за отвеждане на отпадъчни води в Европа. Всички производства са с непрекъснат производствен процес, осигуряващи стъклокерамични тръби за цял свят.

Освен цялостни решения за отвеждане на отпадъчни води, Щайнцойг -Керамо предлага и затворен цикъл на обслужване от предварителни консултации за избор на системи, до обучения, продажбен и следпродажбен сервиз.

http://www.steinzeug-keramo.com/

Споделете: