Технология и дизайн на бъдещето показа Indesit на Еврокучина 2014

Абсорбатор, „заключващ“ миризмите и хладилна камера с мултифункционално пространство са само част от новостите
Абсорбатор, "заключващ" миризмите и хладилна камера с мултифункционално пространство са само част от новостите

На Еврокучина 2014 водещите марки Indesit и Hotpoint-Ariston впечатлиха посетителите с уникалните характеристики на колекцията домакински уреди, които бяха представени.

Иновация, технология на бъдещето, елегантен дизайн – това са са само част от  отличителните белези на новите колекции.

За да уловят и визуализират технологичното чудо на своите уреди и за да покажат образно всичките технологични иновации, Indesit Company наемат престижната дизайнерска фирма на Умберто Палермо, която да представи концептуално технологичните елементи, наблягайки на визуализирането на специфични компоненти: напр. термо-помпа, газови горелки, система за екстракция, мултифункционално пространство в хладилника и т.н.

Целта на това иновативно представяне е да се визуализира технологията като разбираема, интуитивна и близка, като се покаже невидимото й лице и се даде възможност на потребителя да се докосне и да я опознае.

Абсорбатор, "заключващ" миризмите и хладилна камера с мултифункционално пространство са само част от новостите

Ново при съдомиялните

Hotpoint-Ariston представи своите последни иновации, които покриват изцяло нуждите на потребителите, с фокус към разумната консумация на електроенергия. Система за екстракция и термо-помпа при съдомиялните са ключови иновации, които осигуряват това, което е от най-голямо значение за потребителя: устойчивост и икономичност без компромис с качеството.

Системата за екстракция редуцира консумацията на електроенергия и подобрява качеството на изсушаване. Благодарение на вентилираща система, влагата се отвежда ефикасно от корпуса и се освобождава през въздушен дифузер.

Технологията термо-помпа повишава ефикасността на изсушаване на все по-широко използваните в ежедневието пластмаси и силикони. Тази технология управлява термодинамиката на водата и въздушната струя през фазите на измиване и сушене, като подава сух и топъл въздух – най-необходимото условие за качествено сушене.

А3

Абсорбатор, който „заключва“ миризмите

Най-накрая има решение за улавянето и елиминирането на всички готварски миризми, пушеци, изпарения и мазнини, без да е необходимо да се отваря прозореца. Изключителният абсорбатор на Hotpoint-Ariston заключва безкомпромисно миризмите, благодарение на патентованата филтърна система, която обединява директна и периметрална зона на абсорбиране. Дори когато моторът е настроен на минимум, технологията е в състояние да улови всякакъв тип миризма, като по този начин се пести енергия и се работи при ниско ниво на шум.

Хладилна камера с мултифункционално пространство

Hotpoint-Ariston представя революционен и иновативен продукт, който ще постави грижата за хранителните продукти на съвсем ново ниво. Свежестта и качеството на храната, зависи директно от температурата и влажността, при които тя се съхранява. Така благодарение на иновативно разпределеното пространство с отделни кутии за различните видове храни, запазването им постига по-добри резултати от всякога! Отделните зони за храна са оборудвани с технологията Active Oxygen, което позволява на продуктите да се запазят свежи при температура до 4 градуса.

Зоната за нула градуса предлага щадящо размразяване, отделението за зеленчуци е с контролирана влажност между 70/80%, кутията за свежи храни Fresh Box осигурява максимална грижа за сирената и сушените меса. Следват две допълнителни отделения за бързо замразяване, които позволяват на храната да бъде замразена по-бързо от всякога, като доставят по-студен въздух.

Ефективност, надеждност и функционалност са ключовите предимства на продуктите на Indesit, както и постоянният фокус върху дизайна и развитието на интелигентни технологии. Електроуредите на Indesit са създадени, за да намалят напрежението от съвременния начин на живот и да улеснят всекидневните домашни задължения. Цялостната гама уреди за вграждане притежават модерен и стилен облик и различни характеристики, като всеки един от продуктите представлява решение за пестене на време и енергия.

Философията на Indesit е насочена към създаването на лесни за употреба и умни електроуреди, които спомагат за увеличаване на свободното време. Това е визията на Indesit и фокусът, върху който компанията ще продължи да работи и за в бъдеще.

Indesit Company е един от водещите производители и дистрибутори на електродомакинска техника (перални, сушилни, съдомиялни, хладилници, фризери, печки, плотове, фурни и абсорбатори). Компанията е безспорен лидер на важни пазари като Италия, Великобритания и Русия. Основана през 1975 г. и листвана на Миланската фондова борса през 1987 година, Групата има продажби от 2.8 милиарда евро за 2011 година. Indesit Company разполага с 16 завода в Италия, Полша, Великобритания, Русия и Турция и има над 16 000 служители. Основните търговски марки на Indesit Company са Indesit, Hotpoint и Scholtès.

 

 

Споделете: