Българската мебел на годината е комбинирана закачалка Z hook на фирма Контура Дизайн

През първите 2 дни над 30 % повече посетители спрямо миналата година разгледаха  изложбите СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ и ТЕХНОМЕБЕЛ

Светът на мебелите и Техномебел

През първите два дни специализираните изложби, които започнаха на 1-ви април,  отчитат 30% посетителски ръст в сравнение с миналата година. СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ и ТЕХНОМЕБЕЛ се провеждат заедно за трети пореден път. На обща площ от 12 000 кв.м в Интер Експо Център – София своите нови продукти и услуги представят повече от 150 изложители, сред които компании от Италия, Китай, Малайзия, Полша, Сърбия и Турция.

Вижте видео от изложбите >>>

Всеки посетител може да се възползва от безплатните консултации за интериорен и продуктов дизайн, предоставени от водещи дизайнери.

Светът на мебелите

На ТЕХНОМЕБЕЛ са демонстрирани най-новите декори на плочи, плотове, фолиа и кантове, функционални и ергономични механизми, както и тенденциите в мебелния обков. На специализираното изложение могат да бъдат видени консумативи и машини за мебелната и дървообработваща промишленост.

Светът на мебелите

Над 10% отстъпки за различни продукти предлагат изложителите в СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. Нови и утвърдени български производители на мебели представят актуалните си гами, сред експонатите са последните холни, спални и кухненски комплекти, както и актуални предложения за мека и корпусна мебел и интериорни врати.

Българската мебел на 2014 г.

Комбинирана закачалка Z hook на фирма Контура Дизайн с дизайнер Йорданка Жилова е българската мебел на 2014 г. Иновативност, комфорт, ергономичност, естетичен вид и функционалност са критериите, по които журито оценяваше експонатите. В конкурса участваха български производители на мебели от всички категории. Изискването към продуктите беше да присъстват вече на пазара или да имат пазарно позициониране до началото на конкурса, както и да са минали най-много 2 години от началото на производството на предложения продукт.

Организатор на конкурса е Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП), съвместно с Агенция Булгарреклама и списание MD – Мебелен дизайн. Подгласник на победителя в избора на журито е “стол Torno” на фирма Джи Ес Малмгрен с дизайнер Величко Великов, а на трето място е “музикален холов ъгъл ГАЛИАРДО” на фирма Мебел Стил.

Отличените мебели са показани в специално обособена зона, а всеки посетител може да даде своя глас, като по този начин има шанс да спечели един от 5-те ваучера на стойност 500 лв. за покупка на продукти от фирмите изложители.

Интер Експо Център – София очаква посетителите на специализираните изложби до 5 април, от 10.00 до 18.30 ч. Вход 3 лв. В последния ден изложбите са с безплатен вход.

Споделете: