Най-новите тенденции в интериорните мазилки ще представи Adicolor на Стройко

Специалисти от компанията „Теразид“ ще направят демонстрации как сам всеки може да преобрази дома си

Демонстрации на нови продукти ще се извършват на щанда на "Теразид" на пролетното  Стройко тази година

Какви са най-новите тенденции в цветовете и текстурите на декоративните интериорни покрития ще могат да видят всички посетители на специализираното изложение Стройко на щанда на „Теразид“  от 25-и до 29-и март в НДК.

А от петък до неделя специалисти на компанията ще показват нагледно пред посетителите как сами да преобразят дома си с лесните за нанасяне и изключително изискани италиански бои и мазилки Adicolor. За много от продуктите е необходима само четка и малко въображение, за да се постигнат класически старинни или модерни и екстравагантни ефекти.

Италианският производител на интериорни бои и мазилки „Адиколор” има близо 30-годишен опит в производството на декоративни финишни покрития. За качествата на продуктите с марка „Адиколор” говори тяхното присъствие в повече от 20 страни на 5-те континента. Изключителен представител за България е „Теразид“ ЕООД.

Наред с атрактивните интериорни покрития, водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид“ представя и цялостните фасадни топлоизолационни системи, сертифицирани по ETAG 004, както и решения и системи за хидроизолация на мокри помещения.

Интегрираните топлоизолационни системи с полимерна, силикатна, силиконова и наномазилка са единствените български системи, изпитани от акредитирана лаборатория и притежаващи Европейска техническа оценка.

 

 

Споделете: