Започна специализираното изложение Българска Строителна седмица

Форумът ще се проведе от 25 до 28 март в Интер Експо Център – София

 

bulgaria-building-week-logo

Oт днес, 25 март, до събота  28 март,  в Интер Експо Център – София, ще се проведе 15-то издание на международната специализирана изложба Българска строителна седмица.

Изложението се утвърди като една от най-представителните изложби за отрасъла. Тя предлага възможност както на известни, така и на нови фирми от строителния бранш да покажат актуалните си продукти и решения. Участието на фирми производители или вносители на строителни материали, машини, техника и технологии, дограма и врати, химически продукти, топло- и хидроизолации спомага за тяхното бъдещо развитие и утвърждаването им на българския и европейския пазар.

Изложбата предоставя неповторими възможности за осъществяване на b2b срещи с лица, вземащи решения, и професионалисти от строителния бранш от страната и чужбина.

Тази година участие в Българска строителна седмица ще вземат над 120 компании, сред които фирми от Китай, Испания, Германия, Италия, Полша и Румъния.

В изложението ще се включат производители и вносители на строителни материали, които ще предложат нови продукти, както и важните участници в сектора – архитекти, инженери, търговци, инвеститори и строителни компании.

В рамките на изложението на 26 март ще се проведе за втора поредна година и форумът „Да събудим строителството“.

В него ще участват някои от големите компании в сектора, за да представят възможностите за приложение на нови енергоефективни решения в модерното строителство, както и нужните инвестиции и поръчките по ЗОП. Сред фирмите са Винербергер България, Кингспан България, Оргахим, Вебер България, Terwa group-Румъния и архитектурно студио А.Д.А.

В темата ще се включи и Десислава Йорданова, съветник на министъра на регионалното развитие и благоустройството, която ще представи подробности от националната програма за саниране, както и представители на Столична община,  Български съвет за устойчиво развитие и сдружение „Български врати и прозорци“.

Освен форума „Да събудим строителството“, част от четиридневната програма на Българска строителна седмица ще бъдат още  архитектурен форум за градската среда в София с участие на Столична община, архитектурни студия и сдружения, и фирмени презентации за новите продукти и услуги на пазара.

Споделете: