Уникална инициатива с томбола за кандидатите за жилищен кредит от Пощенска банка

Наградите са една година без вноски или безплатна оценка на имота 

Пощенска банкаВсички потребители, подали заявление и получили предварително одобрение за жилищен кредит от Пощенка банка до 19 май 2015 г., имат възможността да спечелят изключително атрактивна награда – една година без вноски по жилищния си кредит. Достатъчно е те да попълнят електронната форма за регистрация на адрес www.bezvnoski.bg и автоматично ще бъдат включени в тегленията на наградите. Този сайт е специално разработен с цел да осигури на клиентите бърз и удобен начин да се регистрират за участие в томболата и да научат повече за кампанията „Спечели година без жилищни вноски“.

Участниците ще получат възможност да спечелят една от общо 33-те награди, които ще раздаде финансовата институция. Ще бъдат проведени три томболи в присъствието на нотариус, съответно през март, април и май 2015 г. При всяко провеждане на томболата ще се изтегля на случаен принцип по един печелиш за голямата награда – една година без жилищни вноски, както и по десет печеливши за допълнителните награди – безплатна оценка на имота. Колкото по-рано клиентите се регистрират на www.bezvnoski.bg и получат одобрение на своята кредитна апликация, толкова по-голям е шансът им да спечелят. Например, ако са изпълнили тези две стъпки до 19 март 2015 г., те автоматично ще участват и в трите тегления за наградите.

„След въвеждането на изцяло нов за българския пазар продукт „Спестовен жилищен кредит“, сега отново успяваме да се отличим, този път с уникална за България инициатива. Наред с разнообразни продукти за финансиране, изгодни условия и гъвкави решения, сега предлагаме изключителна възможност на новите си клиенти по жилищни и ипотечни кредити.

Стартираме кампания, която им дава шанс да спечелят една година без месечни вноски по кредита. И при това, без да ги ограничаваме в избора на кредитен продукт – томболата ще важи за всичките ни оферти по жилищни и ипотечни кредити, дори и за рефинансиране. Нашите анализи показват, че клиентите ни имат най-много разходи през първите 12 месеца след покупката на жилище – за довършителни работи, ремонт, обзавеждане, закупуване на битова техника и т.н. Именно затова, на спечелилите голямата награда ще осигурим безплатни вноски по кредита през първата година.

Новата ни инициатива предизвика голям интерес, като само за първите дни от кампанията вече имаме заявени кредити за близо 10 милиона лева“, коментира Румен Радушев, началник управление „Индивидуално банкиране“ в Пощенска банка.

Споделете: