В сезона на ремонтите – модерни решения за архитектурен обков и дръжки за врати от Интеза

Актуално – дръжки с антибактериално покритие!

 Актуално - дръжки с антибактериално покритие

Лятото, наред с ваканционното настроение и отпускарски емоции, които носи,  отдавна си е спечелило и друго наименование – „Сезонът на ремонтите“!

Наред с обновяването на интериора на дома, свързан с нови цветови решения за стените, нови мебели, подмяна на дограмата и още, и още строително-ремонтни дейности, за да бъде наистина пълен ефектът от лятното преобразяване на жилището, е необходимо да се обърне внимание и на вратите на помещенията, както и на техния обков!

Фирма Интеза предлага изключително богата гама от архитектурен обков и дизайнерски модели дръжки на българския пазар на производители като FMN Martinelli, Cottali, Arieni, Brialma, Abloy и др.

Обковът е важна част от цялостната интериорна концепция на съвременното жилище. При изборa му трябва да се обърне внимание на някои негови основни характеристики като форма, материал, ергономичност и функционалност.

Едно от най-актуалните и модерни решения в областта , което „Интеза”  може да ви предложи, са дръжките за врати с антибактериално покритие.

Специалната комбинация от боя и сребърни йони доказано унищожава до 99% от познатите бактерии за 24 часа и чувствително забавя развитието им.

Със своето голямото разнообразие от модели дръжки, Интеза лесно може да отговори на изискванията и вкуса на всички клиенти, решили да обновяват и тези елементи в своя дом.

За повече информация и контакти:

ИНТЕЗА ООД
гр. София, ул. Кукуш №1 
тел.: 02/ 8211425, 8211445, 8211446; Факс: 02/ 8211347
е-mail:info@intesa.bg

www.intesa.bg

Споделете: