Есента очаква своята кралица!

Новият етап от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2013” вече започна!

Започна надпреварата в сезон Есен на конкурса "Фасада на годината 2013"

Няма по-велик творец от природата – всеки един от нейните  годишни сезони блести с изобилие от аромати, цветове, форми и настроения, които ни вдъхновяват, откакто свят светува!

Израз на това вдъхновение ще видите и във фасадите на 15-те нови участници в есенния етап от конкурса на  Баумит – „Фасада на годината 2013“, който започна на 01. 09. 2013 г.

Красивите сгради, претенденти за челните места тази есен, са подредени в различни категории и се намират в Пазарджик, Видин, Бургас, Ловеч, Златни Пясъци, Благоевград, Габрово, Равда, Пловдив, с. Калина, с. Казичене, Ямбол, Добрич и София.

Можете да ги видите ТУК!

Само с един единствен  клик можете да подкрепите своята есенна фасада-фаворит до 30.11. 2013 г.!

Бъдете активни и гласувайте за любимата си сграда, защото така й давате шанс да се класира за големия финал през март 2014 г., а някой от вас, гласувалите, ще спечели и награда в томболата на Баумит!

Много успешно и с голяма активност на гласуващите преминаха етапите Пролет и Лято на конкурса. Според регламента на състезанието, първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината”, където  отново жури сте вие, приятелите на Баумит.

Повече за регламента може да видите ТУК!

Баумит и 15-те прекрасни есенни фасади ви очакват! Гласувайте!

 

Споделете: