Кралица на красотата за лятото стана фасадата на пловдивския университет „Паисий Хилендарски“!

Над 1000 възпитаници и  почитатели на университета определиха победителя в летния етап на конкурса „Фасада на годината 2013“

Сезон лято на конкурса "Фасада на годината 2013"

Загадка вече няма – фасадата на пловдивския университет грабна короната за кралица на красотата на лятото!

Чрез своите гласове над 1000 студенти, преподаватели и почитатели на фасадата на сградата на висшето учебно заведение допринесоха за  решителна преднина в надпреварата и в крайна сметка доведоха до убедителна победа в  летния етап на конкурса на Баумит – „Фасада на годината 2013“.

Сградата не само спечели първо място в етапа, но  и се класира за големия финал на конкурса „Фасада на годината 2013“, който ще се състои през март 2014 г.

Баумит честити наградата както на всички студенти и преподаватели, начело с ректор проф. д-р Козлуджов, така и на живущите в града на Тепетата, които могат да се гордеят за пореден път с красивата фасада на университета си!

Обект 11

А ние можем само да се радваме, че от дълги години в лицето на „РТ КОНСУЛТ“ и арх. Радко Тодоров – проектанти на фасадата,  имаме прекрасни сътрудници на списание „Жилища“!

Обект 11, ПУ „Паисий Хилендарски“ се намира в Пловдив на ул. Цар Асен 24.  Изпълнител на фасадата е АЙ ДИ ЕЛ,  а инвеститор е самият университет.  Използваните материали на БАУМИТ са интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.  За класиране на

Класирането можете да видите ТУК!

На второ място с 564 гласа на публиката се класира обект 4 – модерната жилищна сграда Formhouse, ново строителство, намираща се в  София, Горубляне, ул. Павел Красов 36.

Обект 4

Проектант на сградата и заявител в конкурса е JT Architects с архитект Янита Тарабанова. Инвеститор и изпълнител е Бауформ ООД, избрал материали от Баумит – интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие С иликонова мазилка.

Трето място в летния етап на конкурса, със 178 гласа на публиката, зае обект 13, Къща за гости „Балкан“.

Обект 13

Приказната къща се намира в с. Валевци, община Севлиево.  Заявител в конкурса, както и изпълнител на фасадата е ВИП Билдинг ЕООД. Проектант е  Архитектурно-строителна асоциация А.С.А. с архитект Калин Тихолов. Инвеститор е Панацея комерс ЕООД. Използваните материали на Баумит са интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка.

Баумит България честити на победителите във „Фасада на сезона – лято 2013“ и благодари на всички останали дванадесет прекрасни фасади за участието им!

Баумит благодари и на всички 1943 от вас, които гласуваха онлайн, за да подкрепят своя фаворит! Не забравяйте – очакват ви награди в томбола!

А ние съвсем скоро ще представим и информацията за следващия етап на конкурса – есен 2013, който започна от 1-ви септември!

 

 

 

 

 

 

 

 

Споделете: