Максимална защита за дома срещу взлом на врати и прозорци

Система за допълнително заключване за алуминиева, дървена и PVC дограма ZEISS IKON от ИНТЕЗА

За максимална защита на дома

Много често, въпреки взетите необходими мерки за сигурност на дома, все пак се оказва, че има някои слаби места, за които не сме помислили достатъчно. А това са именно прозорците и балконските врати на къщите или по-ниските етажи на жилищата, които могат да провокират нездрави интереси към имуществото на собствениците и неочаквани опити заотварянето им с взлом.

В отговор на желанието за по-висока сигурност и възникналите нужди на потребителите, българската фирма „Интеза” предлага решение  – IKON (ASSA ABLOY Group) – лидер в областта на обезопасяването на сгради срещу взлом.

Немската компания прилага най-новите технологии в разработването на прецизни продукти за сигурност.

Един от тях е допълнителната противовзломна брава, подходяща за подсилване на дограма на балконски врати и прозорци. В зависимост от нуждите на потребителя бравата се предлага в два модела:

Модел: 9М03 KRALLFIX

 

 

Модел: 9М03 KRALLFIX – за подсилване на дограмата в областта на пантите – особено подходящ за прозорци с двуплоскостно отваряне;

 

 

 

 

Модел: 9М04 KRALLTEC

 

Модел: 9М04 KRALLTEC – за подсилване на дограмата в областта на дръжката.

Бравата притежава индикатор за отключено/заключено състояние – зелена/червена светлина. В зависимост от предпочитанията може да бъде с врътка или с ключ; бял или кафяв цвят.

 

 

За повече информация и контакти: www.intesa.bg

 

Споделете: